Her er rart

… er nok ikke den første tanke, som rammer spillerne, der deltager i Det Rare Sted, som ikke må forveksles med Det Rare Sted. Der er dog et vist forfattersammenfald.

Og jeg er så superspændt og så supernervøs over modtagelsen. Kan man lave et rent introvert live-scenarie? I det mindste er der ingen corny intriger, ingen spilleders favoritter og ingen NPC’ere, som får lov til at stikke af med hele scenariet. Og du kan (næsten) spille det hjemme i din dagligstue – det kræver ikke meget.

Og con-arrangørerne bør også være glade … men det får I at høre om senere.

Og Anne har allerede meldt sig som spilleder.

Og ikke mere lige nu.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

21 kommentarer til “Her er rart

 1. Rigtig godt. Monica og jeg er vældigt spændte på, hvordan og hvorledes scenariet kommer til at forløbe. Anne har også meldt sig som spilleder. Nu skal der jo to spilledere på hver gruppe, så vi skal have fundet dig en makker. Har du nogen ideer?

  Like

 2. Tror pokker at man er lidt nervøs. Det er mit første live i over ti år og kun mit andet seriøse live ting (de dersens ungdomsskoleting tæller ikke med).

  Og så er vi begge ret spændte på, hvordan hulen det skal gå!

  Like

 3. Næh, hvilken mail skulle det være?

  Og jeg kender ikke nogle af mine tidspunkter endnu – hverken for Fastavals (meget hemmelige?) Indie-arrangement eller for Memoratoriet. Men vi kan nok godt få lov at koordinere de tre ting eller give arrangørerne grå hår i hovedet. Hæ!

  Like

 4. Sært, meget sært. Den er stadig ikke ankommet. Til gengæld har Niels lige meddelt mig, at han er frisk på at være GM. Det betyder, at vi kan stille foreløbigt med tre hold (Yay), eller at Frk. T. og Mr. P. kan lave et forfatterstunt og undlade at være GMs på vort eget produkt 😉

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: