Spiller vi indie på Fastaval? Det tror jeg nok, vi gør!

Fastaval holder spændingen højt. Fra tid til anden fodres vi med godbidder om de kommende scenarier, men på RPG-forum blev det ytret at man savnede noget Indie-rollespil. Dette her er ganske vist ikke et indie-scenarie, men chancen for at spille indie er også i år en mulighed på Fastaval.

Sidste år på Fastaval præsenterede Thomas Munkholt m.fl. en workshop i indie, hvilket inspirerede en hel del af os deltagere til at prøve noget mere.

Vi var nogle stykker som samlede op på ideen og præsenterede en workshop på sidste års Viking-Con.

Men nok eksperimenteren og demonstreren. Nu skal der spilles.

Jeg har derfor tilbudt Fastaval at afholde en Indie-spilblok – Indiesammenskudsgilde – for de, der har lyst, for de, der har erfaring, og for de, som er villige til at lære hurtigt, for det er ingen demo.

Det er i en del Indie-spils natur, at man intet forbereder før spilstart (men husk at have charactersheets med) og tanken er den samme her. Der skal ikke forberedes noget væsentligt. Derfor afholdes arrangementet som et sammenskudsgilde – hver GM medbringer det, som han lyster at spille – derefter fordeler vi spillerne efter hvad de har lyst til at prøve.

Det her er ingen demo, så spillere skal være beredt på, at de ikke får nogen introduktion til Forge, Indie eller noget andet – bare til det spil de skal spille. Tag dine spil med under armen og lad os få spillet. Vi har hele to tidsperioder til det.

Jeg kan divertere folk med Contenders, Don’t Rest Your Head, My Life with Master, In a Wicked Age og Shab-al-Hiri Roach.

Du må meget gerne melde dig som spilleder.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

5 kommentarer til “Spiller vi indie på Fastaval? Det tror jeg nok, vi gør!

 1. Wow skide godt initertiv.
  Det helt rigtige next step at gå med hele dette indie halløj, glæder mig til at få prøvet alt snakken af.
  Kender intet til alt dette udover hvad rpg og forskellige blogs har fodret mig med. Men man kan vil godt spille et indie spil uden at kende premisset for hele indiebølgen?

  Like

 2. Hej Simon

  Selvfølgelig kan du det. Ligesom folk, der aldrig har spillet rollespil, kan spille både D&D og Indie, kan vi andre sagtens spille Indie. Der er måske nogle reflekser, du skal ligge på hylden, men mine foreløbige erfaringer er, at det er intet problem.

  Så meld dig endelig til.

  Og der er for resten en Indie-demo på Fantasks Spilfestival (3. marts i Valby Medborgerhus).

  Like

 3. Jeg vil forsøge at dukke op – trods ny baby i februar og andet af samme skuffe. Jeg vil kunne traktere med Trolbabe, Contenders, My Life With Master, Dogs in the Vineyard, Under the Bed oma. Jeg overvejer også at stille med en demo af Sorcerer.

  Like

 4. Jeg melder mig i minium som spiller, som tager jeg også noget med – det skulle så nok være Dogs eller the pool.

  Men vil helst være spiller faktisk, da jeg stadigvæk ikke synes jeg er så god til at ramme scener ind.

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: