[Reservekampagnen] Besætningen

Vi har nu fået etableret de fleste af spilpersonerne. Hver spiller har tre karakterer, og det er pt. blevet til 14 spilpersonskomcepter (da en spiller mangler at udtænke en tredje person). Vi har sat tal på fem spilpersoner, så vi er klar til at begynde en episode i Reservekampagnen, skulle vi havne i en situation, hvor det ikke er muligt at spille den faste kampagne.

Basis-ideen er, at vi følger besætningen ombord på et thyatisk luftskib, der officielt er sendt på en opdagelsesrejse mod det yderste nord, og i al hemmelighed er sendt mod Dragetandstinderne for at alliere sig med dragerne i krigen mod Det alphatiske imperium. Det skal meget gerne blive til episodisk spil, hvor vi enten sender et hold besætningsmedlemmer ned på jorden eller over til en flyvende by eller noget lignende. Spillerne vælger så fra mission til mission hvilke medlemmer, der skal sendes af sted. Med andre ord “Mystara Trek”, nu med bedre plot og mere logik i sammensætningen af away-teams.

Spilpersonernes etniske baggrund finder du beskrevet her. Kort over Imperiet her og her.

Persongalleriet

Dwarven clerig – medlem af en dværgeridderorden for kvinder. Healer og helbreder.

Dwarven warlord – medlem af en dværgeridderorden for kvinder. Ynder at tampe folk med sin hammer og med sin lanse. Drømmer om at blive en ægte dragerytter.

Dwarven wizard – medlem af en dværgeridderorden for kvinder. Assistent i ordnen, søger for en masse praktiske ting for ordnens medlemmer.

Ordnen ligger i den fjerneste egn af baroniet Buhrohur på grænsen til Emiraterne. Ordnen er dedikeret til en lidet kendt Udødelig, Nandalir, en kvindelig dværgekriger og dragerytter, hvis stolte ganger, dragen Gunilla, stadig lever og ordnens hovedkvarter er bygget op over Gunillas rede. De tre dværge er sendt ud for at assistere færden til Dragetandstinderne og på den måde rette op på en diplomatisk misere, da Thyatis Imperiets gesandt forsøgte at hverve Gunilla til krigen mod Alphatia, og ikke blev set siden. Uheldigvis er ordnen ikke interesseret i en succesfuld alliance med dragerne mod nord, og de har derfor sendt tre uerfarne medlemmer af ordnen.

Elven rogue – en Belcadiz elverpirat bevæbnet med krumsabel, der er på eventyr fra Glantri fyrstedømmerne, og en mulig spion for Glantri, der skal kortlægge Glantris allieredes planer.

Elven warlord – omstrejfende Erewan-elver, der således også er fra Glantri, og beslægtet med elveren Aswaludiel (birolle i Glantri-kampagnen). Havde brug for at komme væk fra Glantri efter sit kåde engagement i E.L.F. (Elven Liberation Front), der ligger i strid med F.A.E.R.Y. (Free Armed Elven Resistance Youth).

Human clerig – Glantrisk alphater af Baelic-slægten (dvs. Andrewuthrams familie), der gik i landflygtighed, da det afsløredes, at han er kætter (dvs. clerig i Glantri; de brændes på bålet). Opholder sig i Thyatis, da han gerne vil støtte sin glantrisk alphatiske slægt, hvilket betyder, at han skal modarbejde Det alphatiske imperium – men vil thyaterne stole på ham?

Hele tre spilpersoner kommer fra Glantri. Det er måske overkill, at der på en så lille mission er så mange glantriere, når imperiet har så mange folk at trække på, men spillerne kunne ikke lade være med at binde tråde til Glantri-kampagnen, og derfor så har vi disse forbindelser.

Human clerig – Alaysian klerik fra Tel Akbir, der er mere frelst end de frelste, og han skal nok fortælle dig, at du ikke er så frelst, som han er. Han er dedikeret til Al-Kalim, og har en skolastisk baggrund.

Human fighter – Traladaran slagsbror, der svinger med tunge, tunge ting. Overtroisk, stinker af kål og hvidløg.

Human ranger – Hinterlandsk “amazone”, der jager i de dybe, hinterlandske jungler. Hun og den alaysiske clerig skal nok komme til at have det sjovt sammen, selvom det er samme spiller, som ejer de to …

Human paladin – Kerendas-menneske og Valeriasridder, der er dedikeret krig og romantik. Har mange gange hjulpet ulykkeligt forelskede til få hinanden, og har derved optjent mangt en faders vrede.

Human warlord -Hattisk officer og karismatisk leder med en ubehagelig ideologi, som han kommer til at plage sin medrejsende med. Gad vide om han kommer til at falde overbord i en hændelig ulykke?

Human warlock – Thyatisk hofsnog, der har indgået en pagt med væsnerne fra Mareridtsdimensionen. En anderledes kulørjustering end dem jeg først foreslog, men en der lå lige for, og som jeg også overvejede, da jeg udstak kuørjusteringerne.

Human wizard – Hinterlandsk eunuk og frigiven slave, der vandt sin frihed, da han afslørede sine adelige ejere, der havde sponsoreret hans uddannelse, som alphatiske kollaboratører, og de blev henrettet af kejseren for deres landsforrædderi. Eunukken vandt sin frihed som sin belønning, men har sikret sig mange adelige fjender.

Lupin ranger – Hovent og nedladende gadekryds af adeligt ophav, men langt fra nummer et i arverækkefølgen. Rejser rundt som “Storvildtsjæger”, der nedlægger forbrydere, der er en dusør på.

Vi har ingen hobbitter i selskabet og kun en enkelt lupin. Det er altsammen ganske passende, og jeg vil nu grave et passende luftskib frem og føje nogle birolle-besætningsmedlemmer til listen, og dertil vil jeg nok spekulere lidt mere over nogle husregler. Vi har allerede flashback-reglerne, og der er oplagte flashback-scener i de ovenstående karakterer. Dem glæder jeg mig til også at spille.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: