Fredagens læsestof

Så er det weekend igen, og der skal være noget læse hen over weekenden. Her er et par af de ting, som jeg har fundet interessant.

Første: Pathfinder D&D 3,5,paizo

Paizo har lavet en OGL til deres version af 3,5, så hvis du ikke har taget springet fra 3,5 over i et nyt system, så kan du få en forsmag på, hvad Pathfinder kan byde på (og på samme måde kan man betragte det gamle Hackmaster, som en alternativ 2nd ed. til AD&D 1st ed., og det ny Hackmaster ligner umiddelbart en alternativ D&D 3,0. Det er lidt fascinerende med disse D&D-stamtræer).

Anden: Hammersvingende rollespiller

En rollespiller har demonstreret, at rollespil alligevel er farligt … eller at man skal ikke blande piger og spil eller at man skal holde sig fra sovemedicin eller  … eller …

Tredje: Rollespillere skyder da folk

Og så er der en historie mere. Denne gang en forstyrret kvinde, der skyder skylden på rollespil.

Fjerde: Fornærmelser og andet godt til D&D 4th ed. kampe

Der er nogle gode ideer til hvorledes, man fletter sociale handlinger ind i kampen og lader dem være fuldgyldige strategier. Den rammer meget godt ind i noget af det, vi strejfede i denne tråd på RPGforum.

Femte: Return to Transhuman Space

Olle har gjort mig bekendt med det her rollespil, hvilket er helt fantastisk. Mere transhumant, singularitetsnærmende sig rollespil. Ligesom vi 90’erne spillede Cyberpunk, så er der flere af de transhuman, singularitets-orienterede rollespil på vej. Meget spændende. Apropos de rollespil, så er der også Sufficiently Advanced.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: