Vandrekonkurrencen VII: Kælderene under [min/mit]

Her er mit bidrag til Vandrekonkurrencen VII. Jeg skrev udkastet tilbage i juli måned, men nåede aldrig at få færdiggjort det. På Viking-Con afslørede jeg overfor Uffe, at jeg havde et udkast, og på Con2 snakkede vi om det igen. Nu har Uffe genoplivet Vandrekonkurrence-tråden på RPGforum, så nu jeg langt om længe fået afrundet mit bidrag.

Uffe skriver, at det skal handle om dungeons, og det har jeg med vilje tolket som kælder. Der skal tegnes som en del af scenariet, og den del er også med i scenariet. Det er ikke et hack, men der klare ligheder i systemet med Don’t Rest your Head, som er en slags inspiration til systemet. Jeg har fjernet en darling fra scenariet, og der er således ingen gysen tilbage i scenariet – hvilket ellers var en del af spillets oprindelige mekanik – men som systemet voksede, blev jeg nødt til at tage den del ud.

Jeg har ikke gjort noget væsentligt ud af layout, men scenariet burde være ganske læseligt.

Scenariet kan hentes som en pdf her (kældrene).

Tidligere bidrag til vandrekonkurrencerne

Sargasso: Clios døtre

Det raslende spøgelse

Det sælsomme selskab

Uden for konkurrence: Mord på det britiske landgods

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: