[De navnløse-konkurrencen] Og vinderen er …

På årets Viking-Con afholdt vi i en år en unik novellekonkurrence, der gik ud på at lave remakes af scenariet De navnløse, der oprindeligt er skrevet af Thais Munk, og siden er blevet remaket af Johs Busted Larsen.

Mange følte sig kaldet til at bidrage, men kun få formåede at gennemføre prøvelsen og stod derfor mål til de generøst skænkede gaver, som planB og Thais Munk velvilligt havde leveret til konkurrencen. Deltagerne i konkurrencen er Kristoffer Apollo, Johs Busted Larsen, Kristian Petersen og Morten Greis Petersen, og scenarierne spænder over alt fra fortællescenarie til storygame, fra snyltescenarie til tankelæsning, og genrerne bringer os også vidt omkring med hobbitkrigere, krigsveteraner og rollespillere, cyberpunkere og grafittimalere.

Antologien findes på Alexandria.dk, hvor du kan downloade den og spille de fire bidrag.

Hver deltager i konkurrencen, som indleverede et scenarie, modtager en flaske sprut efter eget valg venligst skænket af Thais Munk. Vinderen af konkurrencen vinder dertil en kurv skænket af planB med blandt mjød fra Det imaginære bryggeri, gavekort til Fantask og antologien Nørwegian Style:


Og vinderen er … Kristoffer Apollo for scenariet Untagged.

Vi gentager successen!

Til næste års Viking-Con kommer den næste antologi-remake-konkurrence. På nuværende tidspunkt diskuteres det på Thais’ blog, om vi skal lave remakes af Ask Agger-scenarier (kan du forvandle hans scenarier til en novelle?) eller remakes af Johs’ Sort/hvid. Til næste år vil der også være fantastiske præmier at dyste om.

Kom glad med kommentarer og forslag til konkurrencen.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i absindth, Con, Rollespil, Viking-Con. Bogmærk permalinket.

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.