[Delta Green] Dokumentation – se spilpersonerne fra kampagnen

Delta Green-kampagnen har nu kørt i en række år. Det er den længste Call of Cthulhu-kampagne, jeg endnu har spillet, og den er rigtig fed. Vi har fået et meget levende persondrama op at stå, og det har måske taget noget af den traditionelle horror ud af kampagnen, men til gengæld har den givet en storslået dybde til spillet. Samtidig med har den tilladt os at følge mythos-kræfternes korruption af alt det, de berører, uden at gøre forløbet trivielt eller plat.

Karakterarkene fra kampagnen er blevet indscannet, og det er nu muligt at hente dem ned og se de slidte spilpersonsark. Det er med spillernes noter og det hele, og det er sådan arkene ser ud efter lang tids spil. God fornøjelse.

Download Delta Green-spilpersonerne

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

3 kommentarer til “[Delta Green] Dokumentation – se spilpersonerne fra kampagnen

  1. He, he. Det kan bruges som handout til noget call, om rollespillere der bliver skøre af at spille call.

    Og ja jeg doodler meget for at finde en stemning. Sharps (som var min første karakter) ark var meget pænt.

    Jeg kan også godt lide hvad Peter gør. På Snydes ark har han skrevet stikord/sætninger til at fange stemningen i sin karakter. Jeg skulle spille Snyde en enkelt gang og det var en stor hjælp.

    Like

Skriv, skriv, skriv

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.