Spilperson: Victor Metz

Her er så gruppens femte spilperson. Denne er så gruppens ‘overnaturlige’ spilperson, og på sin egen måde udødelig, ligesom Nicolas Flamel og Charles Orwood.

Victor  Metz

Koncept: Jødisk kunsthandler og laps med forbindelser. Typen man spørger om råd hvis man vil have hjælp eller beskyttelse. Muligvis ikke helt menneskelig når det kommer til stykket.

Udseende og Alder. I sluttresserne eller halvfjerdserne. Høj, markante kindben og gråt men kraftigt hår. Oftest klædt i elegant jakkesæt og charmeklud.

Victor er tilsyneladende født i Danmark i 30érne. Han kom til England efter krigen og der går rygter om at han har været i KZ-lejr og at hans forældre døde der. Han taler dog sjældent om sin fortid og ingen ved det med sikkerhed. Ejer et anerkendt galleri i London og køber og videresælger specielle og sjældne kunstgenstande. Hans forfinede væremåde og trang til at agere mæcen og beskytter overfor unge håbefulde (oftest mandlige) kunstnere, gør at de fleste betragter ham som homoseksuel. Ikke noget han selv har indrømmet, men han er jo også fra en generation hvor den slags ikke er noget man snakker om.

I virkeligheden er Victor ikke et helt almindeligt menneske. Han har levet meget længe. Tilsyneladende ældes han normalt, men han genfødes/skifter krop eller bliver på anden måde ung igen.

Mine ideer bygger dels på myten om ‘den evige jøde’ dels på ideen om faldne engle. Victor har været en engel, men af en eller anden grund er han blevet menneske. Han har forelsket sig i det jordiske liv eller blev måske forelsket i et menneske. Måske er han forbandet til at vandre på jorden til de sidste dage, men i mellemtiden er han faldet til. Han ønsker ikke apokalypsen.

I øjeblikket er Victor neutral I konflikten mellem himmel og helvede. Han er i midten og forsøger at hjælpe dem som kommer i klemme. Men måske har hans gamle arbejdsgiver ikke glemt ham. Måske har han et job på jorden som han burde udføre.

Det spiltekniske

Faculties:
Force: 2
Grace: 3
Will: 4
Wits: 4

Aptitudes:
Empatisk”Jeg kan se der er noget som går dig på min ven – lad mig hjælpe dig.”
Victor forstår mennesker (m.m.) og deres kvaler. Han føler med dem og fornemmer hvor skoen trykker.

Polyhistor
“Jeg har i øvrigt lige læst en afhandling om dværgkampmyrer i Østafrika – fascinerende!”
Når man har levet længe, har man tid til at lære en del om en hel masse.

Kunstkender
“Ahhh – smukt ikke sandt. Det er fra hans blå periode.”
Victor ved en del om kunst og kunstgenstande. Alt fra moderne eksperimenterende installationer til primitiv kunst.

Passions:
Kærlighed – Denne brogede verden er smuk: 3
Pligt – Jeg hjælper de som har brug for mig: 2

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: