Spilpersonsprojektet: Lola Gamma – rumheltinde

Troels deltager også i Det store spilpersonsprojekt, og han gør det via min blog. Her er hans indspark:

GURPS 4th Ed.

Alder: 1 år og 11 måneder standard

Lola Gamma er skabt som superdesignet popstjerne, med en stemme som flydende sølv, en krop som kan få den krævende frit-falds ballet til at se ud som ren leg, og en personlighed, som kan modtage massernes hyldest med simpel, piget charme. Hendes ansigt er som taget ud af gamle japanske animéer. Alt i alt et fantastisk væsen!

Der er bare det ved det, at Lola Gamma er en ud af tre, en reserve-popstjerne. Der blev skabt tre popstjerne-replikanter af firmaet Lifelike. En Alfa som den egentlige stjerne, en Beta som understudy og så Gamma for den sags skyld, at en af de to første skulle udvikle fejl under produktionen.

Alfa og Beta har det dog fint, så da en gruppe oprørske replikanter, skabt af en visionær og utilfreds designer, tog hende med i deres flugt-plan, var hun ellers på vej mod en karriere som underholder i asteroide-minerne …det nærmeste, hun af copyright-tekniske grunde kunne komme på underholdningsindustrien.

Blandt et blomsterflor af kompetencer er Lola skabt med en IQ på omtrent 80, hun er med andre ord temmelig massivt ubegavet. I popstjerne-tilværelsen, med producere og managere til at tænke for hende, ville det ikke have været et problem, men på flugt gennem det ydre rum er det. Lola Gamma har tænkt hårdt over det, med lidt hjælp fra dr. Bloom, og hun er faktisk temmelig vred på sine skabere, og er fast besluttet på ikke at lade sig hæmme af sin dumhed. I øvrigt er hun en glad person, som lever i nuet og elsker sine venner højt. Hun er da også en god og skattet ven, skønt hendes kombination af styrke, beslutsomhed og gåpåmod med total uvidenhed og mangel på overblik ikke er uden problemer.

Stats:

ST: 13 DX: 14 IQ: 8 HT: 14

Move: 8 Will: 10 Per: 11

Advantages & disadvantages:

Beautiful (12), Voice (10), Perfect Balance (15), Sense of Duty (Friends) (-5), Unnatural features (Manga Face) (-2), Chummy (-5), Enemy: Lifelike 9 or less on 3d6 -30

Quirks: Needs Attention (-1), Eager to Please (-1), Likes Flashy Hero-dramas (-1), Angry at the people who made her stupid (-1), Naïve (-1)

Replikant-pakken
Her er pakken for Lifelike-replikanter: -31 pts.
Replikant selvdestruktion: (-20), Dependency: Elan (rare/seasonal) (-10), Social Stigma: Valuable Property (Empire) or Minority (Federation) (-10), Mistaken Identity: Andre af samme model (-5), Alcohol Intolerance (-1), Improved G-tolerance: 0.3 (5), Resistant to Disease: +3 (3), G-experience: 0G, 1G (1)m Native Languages, spoken & written: Anglo & Han (6).

Skills:

Dancing 4/15    Perform 4/9+2    Singing 2/14+2    Acrobatics 4/14+1    Free Fall 8/16    Sex Appeal 1/13+6    Swimming 1/14    Savoir-Faire 2/9+?    Vacc Suit 1/13 el. 7    Karate 12/16    First Aid 1/8    BW(Pistol) 1/14    Stealth 1/13    Throwing 1/12

Total 141 points, Tech Level 11

Flittige læsere vil genkende universet, som det Troels tidligere har berettet om: Eksperimenterne.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “Spilpersonsprojektet: Lola Gamma – rumheltinde

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: