[FSTVL] I Tågernes Rige

Øjeblikke frosset i tidens strøm

Der var engang så langt mod vest som Århus rækker, en flok, der var så rollespillende, som denne verden nogensinde har kendt. Vi kan ikke længere se dem, som de var, men vi kan forstå dem, som de ruller terninger, og svinder som dis for solen. For denne flok er borte nu, omgjort som verden omgør alle smukke ting. Alt der er tilbage, er disse øjeblikke kaldet minder, øjeblikke frosset i tidens strøm.

Tyvstjålet fra Polaris.

Jeg glæder mig til Fastaval.

Det bliver en vældig con med spændende kompendier om rollespil for spilledere og for spillere, med et øltelt, en mentorordning for spilledere, 720 minutters intenst scenarieskriveri, en toptunet Dag0, og til sidst en vældig banket med prinser og prinsesser for det er jo et rigtigt eventyr. Det er et så afsindigt alsidigt program, at jeg knap kan overskue alle de workshops, aktiviteter i cafeen og happenings, som vil finde sted. Og så er der sgisme alle scenarierne – og jeg har smugkigget i en hel del af dem. Orv, hvor der venter gode oplevelser forude.

Og som Polaris formulerer det:

Dette er ikke længere Fastaval; dette er endnu ikke Fastaval. Dette er alt hvad der er tilbage. Alt andet er, hvad du selv forstår ved det.

PS. fik jeg nævnt Kom som du er? Stedet, hvor du kan udleve dine indie-drømme, eller bare få prøvet nogle af alle de sære spil, som alle de andre snakker om. Har du lyst at være spilleder på noget til “Kom som du er”, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: