Alle mine kommende projekter

Det er forår, Fastaval er vel overstået, og en masse ideer er begyndt at boble frem under overfladen. Nogle brød allerede frem i vinters, hvilket må skyldes den lune vinter (der i sidste øjeblik har taget en drejning), andre har stået i kø siden en gang i efteråret, da Viking-Con var vel overstået.

Jeg vil i de næste dage fortælle lidt om alle de ting, som jeg har på bedding. Så må vi se, hvor meget der bliver realiseret inden for det næste års tid. Noget har deadline til VC, andre til Fastaval, atter andre står det mere frit for.

Forude venter mit Warhammer 40k-scenarie, afrundingen af kvintetten, mit D&D E6-scenarie, der skrives sammen med Troels, et aliens-scenarie og et par gamle conscenarie-ideer, som trænger til at blive støvet af og blive gjort færdige, foruden et live-scenarie sammen med Monica, en omskrivning af Polaris – Mellem kolde sole og blege stjerner – og en sær ide baseret på Annes julekalender.

Bliv på kanalen og se, hvad året måske vil byde på.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Fastaval, Rollespil, Viking-Con. Bogmærk permalinket.

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.