[kommende projekter] Mindekvintetten

“Memoratoriet: Det rare sted”, “Auto de fe” og “Kvinden, der var” udgør de tre første scenarier i mindekvintetten. De to næste scenarier, der arbejder med minder og internaliserede oplevelser, er Elektroshock, som Peter F., Troels og jeg så småt går og brainstormer over, og Fibonacci, som Monica og jeg har udtænkt blandt andet i godt samarbejde med Tobias Bindslet (foruden en masse søde og rare mennesker, som har meldt sig eller er blevet meldt uden fanerne). Førstnævnte håber vi på, kommer op på næste års Fastaval ved siden af Warhammer 40k-scenarierne (her skriver Peter F. “For vores brødres synder”, Niels skriver “Den gode soldat”, Klaus Meier skriver forhåbentlig “Efter faldet”, Kristo og Anders skriver forhåbentlig også noget, og jeg selv vil skrive noget om inspireret af Monomyten og Space Hulk), og sidstnævnte er et live-scenarie, der udspiller sig hen over en weekend, så i modsætning til de fire andre, så kommer det ikke op på Fastaval.

Elektroshock kommer til at rendyrke mange af de ideer og værktøjer, som vi har udviklet særligt i Auto de fe og Kvinden, der var – og så kigger vi lidt i retning af Jeeperne for at låne lidt fra dem, ligesom vi tidligere har lånt ideer fra indie-miljøet og Knudepunktsbøgerne og koblet dem med vores faglige baggrunde. Emnet bliver tortur.

Fibonacci er et science fiction drama (ingen strålepistoler, ingen rumskibe og ingen kampscener), der igen arbejder meget med den indre oplevelse, og deltagernes evne til at skabe en oplevelse ikke direkte i spændingsfeltet mellem de andre spillere, men i de følelser som spilleren ligger i oplevelsen selv. På den måde er der store ligheder med Memoratoriet: Det rare sted. Kunne du lide denne oplevelse, så er jeg sikker på, at du er rede til at flirte med det forbudte.

(og det kommer på ingen måde til at føles som 40 timer i en elevator (youtube))

Jeg glæder mig i alle fald.

Husk, at følge med på scenarie.dk, hvor en masse spændende scenarieideer er kommet på banen.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Fastaval, Rollespil. Bogmærk permalinket.

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.