Artikler om rollespil

Alle de seje børn skriver til Fastaval. Hvad skriver du om?

Sidste år fik vi en masse seje artikler til spillerkompendiet og til spillederkompendiet.  Vi har følgende annonce i år:

Fastaval søger bidrag til Spilleder- og spillerkompendierne

Hvis du ligger inde med en skarp mening om spillederiets ædle kunst, eller har et godt fif til dine medspillere om fedt spil – så har Fastaval brug for dig.

For tredje år i træk ønsker Fastaval, at udgive sine egne kompendier med praktiske vinkler på rollespil. Der forligger allerede to gode udgangspunkter, som du kan downloade her: Kompendier, men vi ønsker flere og nye artikler. Formatet er 1-2 sider, deadline er 1.februar – Deadline er ændret til 15. februar -, og emnet kan være alt lige fra, hvordan man gør sine medspillere bedre, til kunsten at spillede en biljagt.

For tredje år i træk ønsker Fastaval, at udgive sine egne kompendier med praktiske vinkler på rollespil. Der forligger allerede to gode udgangspunkter, som du kan downloade her:

Lyder det som noget for dig? Så smid en mail til Kristo og Morten og forklar om din idé – vi tilbyder sparring, korrekturlæsning og klap på skulderen på Fastaval.

MVH

Kristoffer ( kristofferkj@hotmail.com This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) og Morten ( mortengreis@gmail.com This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )
kompendieansvarlige

Lad mig så høre, hvad rykker for dig?

Og mens du sidder og skriver på din artikel, så kan du jo lige bestille følgende værker hjem:

*) de to ønsker jeg mig til jul, da de endnu ikke pryder min bogreol.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

2 kommentarer til “Artikler om rollespil

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: