Fastvalprogrammet er offentliggjort

Så er Fastavalprogrammet her (pdf), og det ser sgisme godt ud. Jeg glæder mig allerede. Både til de mange scenarier, og til at prøve den nye blokstruktur (som Frederik i mange år har været fortaler for), og til det anderledes forløb (dag 5 i stedet for dag 0).

Efter at have kigget programmet igennem, kan jeg se, at jeg skal være spilleder på Dyst (torsdag aften), … And Good Riddance! (onsdag) og Mouse Guard (lørdag) – også ville jeg gerne have været spilleder på Slægten, men det ligger samtidig med henholdsvis Dyst og Mouse Guard. Pokkers også! Men måske melder jeg mig som spilleder på Under My Skin (fredag aften), som jeg allerede har downloaded og printet. Lige nu har jeg i alle fald plads til at lave ting torsdag dag og fredag (dag/aften) (og jeg kan lokkes til at være spilleder på dit scenarie, hvis jeg får tilsendt en forsmag på det, så jeg kan se, om det er noget, som jeg vil egne mig til at være spilleder på).

På dag 5 stiller jeg i en workshop. Mere om den senere.

Det bliver en rigtig god Fastaval.

Hvad skal du spille på Fastaval?

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Fastaval, Rollespil. Bogmærk permalinket.

5 svar til Fastvalprogrammet er offentliggjort

 1. Peter F siger:

  Jeg tror jeg skal spille det store pingvin-live

  Like

 2. johs siger:

  Jeg skal spille Dyst og spillede Imperiet et par gange. Og så skal jeg også omkring min kæreste familie i vestjylland.
  Ellers er jeg piv åben – har dog en idé om at være spiller flere gange end spilleder.

  Like

 3. Jeg skal være GM på Mouse Guard – og så vil jeg fandeme gerne prøve Nangijala, men jeg ved ikke, om jeg kan nå det inden! Så er der i hvert fald ingen pause. Hm, måske man kan spille det ad hoc?

  Like

 4. mortengreis siger:

  Nu har jeg fornøjelsen af at kigge i Nangijala, og det virker som et spændende, spændende fortællespil – i samme genre som Matthijs’ scenarie sidste år, men Nangijala er absolut sit eget spil, og sin egen oplevelse.

  Jeg er sikker på, Peter, at du sagtens kan nå fra det ene spil til det andet uden de store vanskeligheder. Det første køres uden den store forberedelse, og det andet kender du allerede.

  Jeg har også fået fingrene i både Tortur og … And Good Riddance!, som begge er spændende scenarier at læse. Der er så mange lækre scenarier i år, at man tror, det er løgn.

  Like

 5. Jeg ved endnu ikke, om det bliver til et lyn-visit på Fastaval. Der er jo re-run på Dødens Gab, så det kunne jo være hyggeligt nok – men på den anden side er det lagt på døds-søndagen hvor alle vel har tømmermænd efter den første fest og lader op til koncert og mere druk 😉

  Har lidt en dialog med Ulrik om at stå få noget figurspil en af de andre dage – ved heller ikke lige om det bliver til noget.

  Men kommer jeg, og får jeg tid, vil jeg gerne prøve Mouse Guard. BW lyder spændende men er alt for tungt at danse med til min smag – så en Light udgave lyder fristende. Er der forøvrigt nogen der vil give et par næste ubrugt BW bøger et nyt hjem, så er mine til salg. Ellers kunne et par af Warhammer scenarierne også være fristende.

  Thomas :o)

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.