Spillederens dag – i dag

Tillykke med os, tillykke med spillederne.

Nogen har besluttet sig for, at der også skal være en dag for spillederne, og det er så i dag, den 4. marts. I det mindste er der tilbud på en del rollespil i denne uge på grund af dagen, og det er da ikke helt skidt (rollespil for 1 dollar lyder acceptabelt), og glem ikke Fantasks spilfestival på lørdag (d. 7. marts, Valby Kulturhus).

(red.: fandt lige et link mere til billige spil i dag. Måden denne helg fejres på er åbenbart ved billige spil og mindetaler(-blogs) til Gary Gygax – Isti delerunt Americani).

Selv er jeg tilfreds med at have fået læst korrektur på alle artiklerne til de to Fastavalkompendier. Der er nogle virkeligt fede ting i de artikler. Jeg glæder mig til at dele dem med jer. Og så fik jeg Lacuna med posten i går. Der var et fint lille badge med i pakken, nu kan jeg skilte med, at jeg er en del dem.

Verdensmesterskaber i rollespil

Gå ikke glip af Gold, som er en underholdende lille webserie om et hold rollespilleres forberedelser og kamp for at opnå verdensmesterskabet i rollespil.

Hvis du ikke har noget fornuftigt at lave, så er her en blogpost, om alle de film, der handler om D&D-rollespillere eller om D&D. Den slags er altid lidt foruroligende. Dog langt værre er denne “reenactment”-musikvideo:

Hvad er det med musikere og dårlige liverollespil?

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: