Fantastikkens rollespil

For dedikerede rollespillere er der en håndfuld arrangementer, som man hvert år ender med at besøge. En af dem er Ølfestivallen arrangeret af Danske Ølentusiaster, en anden er Fantasticon, der afholdes af foreningen Fantastik. Charmen ved denne forening er, at den beskæftiger sig med alt, der er fantastisk. Den nøjes ikke kun med science fiction som foreningen SFC, den nøjes ikke kun med Star Trek som danske Trekkies eller med Star Wars som den danske Star Wars-forening, eller kun Sleaze som Planet Pulp eller med Manga som J-Pop-folkene beskæftiger sig med.

Næh, det er en forening, hvor jeg kan få lov at boltre mig med science fiction, fantasy, horror og andre fantastiske genrer, og derfor er den noget for mig. Jeg kan ikke dedikere mig til kun ét fiktionsunivers, dertil er der for alt for mange spændende ting – og denne weekend afholder Fantastik sin årlige con, Fantasticon.

Her er programmet:

Ses vi derude? Jeg håber på det.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: