Rollespilsconner

Et indlæg, hvor jeg gør status over conner, og mine scenariebidrag.

Viking-Con er nyligt overstået. Jeg bidrog med to scenarier, Aliens: Morgenglorie og Legenden om … II, hvor sidstnævnte er skrevet sammen med Troels. Vi fik 5 grupper op at køre aliens, og 4 til at køre Legenden om … II, så det er ikke helt ringe antalsmæssigt. En stor tak til alle spillederne, som gjorde dette muligt.

Hyggecon er netop overstået. Der var et rerun af Kvinden, der var, som Peter og jeg skrev for et par år siden, som var et af de tre scenarier på connen. Det er mig godt nok et beskedent antal, men måske de fik lusket noget indie-rollespil undervejs på connen? Hvordan det gik med Kvinden, der var, aner jeg ikke, men jeg håber, at spillerne havde en god oplevelse.

Fastavals synopse-deadline udløber i dag. Jeg har heldigvis fremsendt mine bidrag. Nu bliver det spændende at se, hvor mange jeg slipper afsted med. Fastaval har en masse spændende tiltag, og jeg er spændt på at se, hvordan det udfolder sig. VC har forhåbentlig også en masse i støbeskeen. Deres primus motor på rollespilssiden, Kristoffer Mads, har i alle fald en masse gode ideer.

Con2 eller LeperCon (med reference til Leperchaun og ikke leprecon) venter forude. Der forventer jeg at spilteste Aliens: Det frisiske korps, som er midt næste alien-scenarie til VC, som gerne skal lanceres samtidig med Legenden om … III. Legenden om … III bliver spiltestet til Sommerspil. Mod nulpunktet kommer også på Con2 som en spiltest, og der skulle meget gerne komme flere spiltest-scenarier til Fastaval på programmet.

Februar har sin Vintersol, men den har jeg endnu ikke prøvet at besøge. Den skulle efter sigende være ganske hyggelig.

I påsken er det så tid til Fastaval. Det bliver som altid spændende at se, hvad de kreative krafter har fået spundet til den tid.

Så er der BaCon, som er en ny spændende con, der har placeret sig i maj måned. Praktisk med en forårscon, men deres synopse-deadline er for den foreløbige synopsis den 23. oktober, og for den endelige den 17. november. Det er prisværdigt at være tidligt ude, så man som spilleder kan få scenariet to måneder forinden. Det er bare ikke kompatibelt med deadlines til de andre conner, særligt Fastaval. Så det bliver allerhøjest som spilleder, at jeg deltager på denne con.

For mig byder sommeren på Sommerspil og sensommeren forhåbentlig på Fredenscon (hvor det gælder om at have en stak indie-spil under armen, så det kræver ikke den store forberedelse). Tredje gang må det kunne lade sig gøre, og derefter står næste Viking-Con klar.

Der mangler bare lige den hedengangne ConDome til at sikre rollespil året rundt, men forhåbentlig er her en opblusning af en masse små og mellemstore conner igen til at fylde året ud med aktiviteter. F.eks. har jeg hørt, at KrikkitCon har planer om at genopstå. Held og lykke med det.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Fastaval, Hyggecon, Rollespil, Viking-Con. Bogmærk permalinket.

4 svar til Rollespilsconner

 1. Johs siger:

  Jeg håber på at kunne få Slavehandleren fra Ascalon spiltested på Con2, men skriver først til dem hvis Klaus og Kristo finder min idé fastavalværdig.

  Like

 2. mortengreis siger:

  Fedt!

  Det glæder jeg mig til at få en chance for at spilteste. Klaus og Kristo, I bliver nødt til at sige god for scenariet!

  Like

 3. Johs siger:

  Der kommer spiltest chancer før januar, så fremt K&K vil det.

  Like

 4. thaismunk siger:

  Jeg vil lige benytte mig af lejligheden til at anbefale Vintersol. Det er en rigtig god con med styr på det praktiske og fantastisk god mad. Nok noget af det bedste jeg har smagt indenfor conmad ihvertfald.

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.