Viking-cons mange, fine små tiltag

Sladder, rygter og andre artige sager føres til torvs i dette indlæg.

I lørdags afholdt Viking-cons rollespilsudvalg middag for forfatterne, og det gav os en chance for at mødes og udveksle tanker omkring rollespil og scenarie-skrivning. Maden var god og Kristoffer Mads og Henrik Jensen godt assisteret af Susanne producerede maden i righoldige mængder (Susanne og Kristoffer er begge med i Night’s Dark Terror-gruppen).
Forfattermiddagen lå på et interessant tidspunkt – synopser er overstået, scenarieskrivning er overstået, scenarier er indleveret, spilledere er fundet (men vi kan godt bruge flere), men connen er ikke afholdt endnu (du kan nå at være med), scenarierne er ikke spillet, og der er (derfor) ingen feedback på scenarierne. Det skal dog ikke stoppe diskussionslystne forfattere fra at udveksle erfaringer, og det var interessant – jeg fik mulighed for at høre fra både Magnus Nygaard og Bjarne Sinkjær om fornøjelser og udfordringer ved udgivelser af rollespil – der er ingen tvivl om, at man gør der for glæden og ikke for rigdom.

Viking-con har desuden en overraskelse. Der er en lodtrækning om en spændende præmie til spillederne – kort nævnt her – og selvom Viking-con ikke har sagt så meget endnu, så løftede udvalget en smule for sløret. Det er sejt, så sejt – og du vil gerne vinde den, så meld dig til Viking-con som spilleder.

Apropos præmier som afsløres vinderen af novelle-konkurrencen Remake De navnløseViking-con, og denne står til at vinde en lækker kurv af goodies. Forhåbentlig kommer der en novelle-konkurrence mere til næste år. Forslag til konkurrencens udformning er meget velkomne – hvad skal konkurrencen handle om næste gang? Det kan være remakes, men det kan også være så meget mere.

Forfattermiddagen er ikke eneste spændende tiltag. Rollespilsudvalget har bagt småkager i stride strømme til alle Viking-cons spilledere. Viking-con er desuden ved siden af Con2 den con, hvor der er mest hjemmebag, da Heksens hule på Viking-con også serverer hjemmebag, og da man på Con2 som forfatter får gratis hjemmebagt kage. Ifølge visse rygter er der muligvis et nyt og spændende samarbejde på vej mellem Viking-con og Con2. (For resten du kan også få hjemmebagt kage på Con2 – skriv et scenarie og vær med i legen).

Jeg kan desuden afsløre, at der tiltænkes en udvidelse af Ulvevinter, der går mere i dybden med verdenen, udvikler magiske ting, nyt magi-system og mange andre spændende ting – og at Bjarne har udfordret mig til at lave et indie-inspireret hack eller indie-inspireret version af Ulvevinter. Det vil jeg så gøre.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

2 kommentarer til “Viking-cons mange, fine små tiltag

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: