Den sejeste lille con2: Kursus i spilledning

Con2 er en lille perle af en con, der rask væk byder på den ene uventede, glædelige overraskelse efter den anden, og connen er for mig ved at være den længere savnede erstatning til ConDome (som dog scorede mange point på at finde sted i juli, afholde lørdagsgrill og have gratis madrasser til alle gæster).

Ud over et rigtig spændende program rigt på gode rollespil, er der også denne lille perle:

Spillederskolen

Spillederskolen er et tilbud på con2 til begynderspilledere og moderat øvede, der har lyst til at køre et scenarie på con2, men gerne vil have noget støtte.

Hvis du melder dig til spillederskolen, gør vi vores bedste for at etablere kontakt til en mere erfaren spilleder på scenariet – eller til forfatteren – der kan give dig tips om at køre scenariet.

På selve connen står Troels Ken Pedersen for et seminar, hvor han vil tale om spillederteknikker, og hvor der bliver mulighed for at diskutere jeres oplevelser med de scenarier, I har spilledt.

Sådan melder du dig

Du kan melde dig til spillederskolen på tilmeldingsblanketten. Tilmelding til spillederskolen kræver, at du har meldt dig som spilleder på et scenarie, der søger spilledere. Vi forbeholder os ret til at sortere i tilmeldingerne, hvis der bliver for mange.

Con2  finder sted 21. – 23. januar 2011 i Hillerød. Besøg deres hjemmeside her.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Con, Rollespil. Bogmærk permalinket.

3 svar til Den sejeste lille con2: Kursus i spilledning

 1. Det er sgu et godt initiv! Mere af den slags på landets kongresser, tak.

  Like

 2. anne siger:

  Jeg er glad for, at spillederskolen vækker bifald, og jeg håber, vi kan gøre det til en succes. Troels’ planer for seminaret lyder slet ikke tossede.

  Jeg må indrømme, at i mine feberdrømme ville spillederskolen være et fællesinitiativ mellem adskillige conner. Jeg har indtryk af, at mangel på spilledere er en flaskehals på de fleste conner, og jeg tror at mere fokus på oplæring og sparring er vejen frem. (I kombination med frynsegoder, naturligvis, men når man ser på, hvor mange spilledere man faktisk har brug for, bliver det meget begrænset, hvad man kan tilbyde).

  Like

 3. johs siger:

  Anne, jeg elsker dine feberdrømme!
  Flere feberdrømme i dansk rollespil!

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.