Sort/Hvid versus Ask Agger

Afstemningen til dette års Viking Cons remake-novelle-konkurrence er begyndt. I år afholdtes på Viking-Con 29 en remake-novelle-konkurrence over scenariet De navnløse, hvor vinderen af konkurrencen blev behørigt belønnet for sin gode indsats. På Viking Con 30 (2011) gentager vi konkurrencen, men vi skal have fundet et scenarie at remake – og vi har brug for din stemme.

På Thais’ blog foregår afstemningen: Tryk på linket og skriv i kommentarfeltet, hvilket af de to emner, du gerne ser, at vi afholder en remake-konkurrence om.

Skal det være scenariet Sort/Hvid fra Fastaval af Johs Busted Larsen eller skal det være et scenarie af Ask Agger? Giv os din stemme.

Det vindende scenarie vil blive genstand for en remake-konkurrence, hvor vi dyster om at lave den mest spændende remake af scenariet, og bedste bidrag vil vinde fine præmier sponsoreret af planB.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i absindth, Rollespil, Viking-Con. Bogmærk permalinket.

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.