[Delta Green] Comapatienten

Velkommen til anden episode af sæson tre. I denne episode følger vi celle T, og celle S kommer vi ikke til at se noget til. I foregående episode så vi celle S og celle T på hver deres mission. Denne gang følger vi kun celle T. De to celler af agenter er fortsat fuldtallige, og de er stadig på hver deres mission. Hvornår mon de to celler kommer til at mødes igen? Hvor meget mon de skal gå igennem inden da?

Denne episode er købt af Kasper, og vi snakkede lidt om hans ideer på mail, og ud fra hans oplæg sammensatte jeg en episode. Denne gang er fokus på temaer i Kaspers karakters sideplot, og han bygger det op over konspirationer, hvilket jeg smelter ind i kampagnens overordnede mysterier og konspirationer.

Det er en konspiration

Episoderne tidligere i kampagnen har bygget på en X-files-lignende-struktur, og har med sin generelle form haft mystik, sammensværgelser og forskellige horror-elementer, men vi har ikke haft konspirationsepisoden, hvor heltene rejser rundt, samler spor op, og hvor tingene hænger lidt for mystisk sammen. Det tager vi med i denne episode, og vi tager alt muligt med.

Siden sidst

Agent Trevor røg i coma halvvejs inde i sæsonfinalen, og han lå hele resten af episoden, og det gjorde han også i hele næste episode. Nu er han tilbage, og vi begynder langsomt med dagens mission, men uden at spille relationsscener. Det tager vi senere.

Dagens mission

En friendly, der tidligere har arbejdet med celle J, har en sag, der måske involverer elementer, der hører ind under DGs jurisdiktion. Sagen er, at DEA skal til at raide et fragtskib, der bringer drugs fra Colombia, men de lader til at have en slags allierede med okkulte kræfter, og det hele kompliceres af, at fragtselskabet er en rogue CIA-facade.

Peter spiller en birolle i form af DEA-agenten Dina Ramsdale, der er agenternes friendly og kontaktperson. Thomas spenderer agentpoint for at have en kontakt i CIA, der kan skaffe nogle informationer til ham omkring fragtselskabet, som hedder Tiger Transit (imens bekymres spillerne for, at de står over for ubehagelige ting a la Den sorte Madonna med de røde tårer).

Havnen

En forfalden, vildtvoksende industrihavn med labyrinter fra containere og områder med store lagerhaller. Rodløse unge, der hænger ud på gadehjørne, og en sodet horisont med kraner i silhouette.

DEA-agenterne stormer fragtskibet, Madonna Rouge, da det har lagt til, og de første containere er losset af. På et videokamera følger DG-agenterne begivenhederne.

Pludselig får agent Trevor øje på et Montauk Ltd.-skilt på en af de aflastede containere. Pludselig er det en DG-sag, og mens DEA-agenter stormer skibet, og der udbryder en voldsom ildkamp, bevæger de tre agenter ind sig gennem container-labyrinten, og de kommer hen til de mystiske containere, der er forseglet med stålplader i stedet for at være låst af.

Imens raser ildkampen på den modsatte side af containerne, og over kanten mellem kajen og skibet, hænger en tredje container og svajer frem og tilbage i kranens kabler. Netop som Kasper fortæller de andre spillere, at hans karakter ser et mystisk tegn på undersiden af containeren. Han genkender tegnet, men hvorfra vides ikke – bemærk, at dette spilles ved Kasper erklærer, at tegnet er der. Jeg siger intet her, og de andre spillere ved ikke, hvad Kasper ved, som de ikke ved, og hvordan Kasper/hans karakter kunne se, at der er et tegn der.

Styrtet

Containeren i kranen styrter pludseligt ned. Den har hængt halvvejs over skibet, halvvejs over kajen, og den styrter ned, og flækkes op. Den ene halvdel af containeren lander på skibet, den anden på kajen med enden opad. Ud fra de ødelagte containere rejser sig en giftig sky, som snart forpester hele området, hvor ildkampen finder sted, og et efter et forstummer skydevåbnene.

Infektionen

Forsigtigt forsøger agenterne at komme tættere på, men på ofrene inde på området genkender agent Trevor snart de symptomer, der også ramte hans datter og tog hende fra ham.

Vore agenter flygter fra området.

Det inficerede område

CDC er ved at sætte hele området i karantæne. Der er ankommet folk fra CDC, som spærrer havnen af, og agenterne diskuterer forskellige muligheder. De opdager blandt andet, at deres gamle arvefjende (brændte knogler-episoden) er ankommet med en Sort Helikopter, og han har overtaget situationen. Man er begyndt at finde sikkerhedsdragter frem og at konstruerer en isoleret tunnel gennem området op til skibet.

Kasper vil gerne ind på området i beskyttelsesdragt. Vi snakker derfor om brugen af agentpoint, og Kasper betaler pointene for at det kan lade sig gøre – men hvordan introducerer vi dragterne? Kasper erklærer, at på vej ned langs kajen, får agent Trevor øje på endnu en container med det mærkelige symbol (som vi endnu ikke har sat ord på, hvordan ser ud), og da han kigger ind i containeren, opdager han, at den er indrettet som et lille laboratorium med beskyttelsesdragter og renseanlæg til at vaske infektioner af med.

Med beskyttelsesdragter sniger agenterne sig ind på området. De ser ofrene for giftskyen ligger som smeltede lig på kajen og på skibet, og de konstaterer at containeren er fyldt med levn af døde husdyr inficeret på samme vis. De bemærker også, at den underlige infektion æder sig ind i asfalten.

Patienterne

Imens de i beskyttelsesdragter undersøger området, opdager vore agenter, at CDC-agenterne/mændene i sort har fundet noget ombord på fragtskibet. Gennem isolationstunnellen fragter de patienter i sygesenge fra skibet og ud til CDC-lejren. Agent Trevor genkender en af dem – det er agent Sharp! (agent Sharp som forsvandt for længe siden er vendt tilbage).

Agenterne stikker af fra det inficerede havneområder. Dropper deres dragter og de sniger sig på CDC-området, hvor de placerer en sender på den lastbil, hvor de mystiske patienter er blevet anbragt. Agenterne bliver opdaget kort efter senderen er placeret. De stikker af fra havnen.

Betændt

Undervejs er der blevet rullet nogle terningkast hist og her, og på et tidspunkt har Thomas rullet en crit fumble. Som bonus effekt er der kommet et hul i hans karakters dragt, og der er et lille mærke på hans albue. Agent Tarek holder sin betændelse hemmeligt for de andre karakterer, selvom alle spillerne er vidende om betændelsen.

Exit havnen

Ude i byen mødes agenterne igen, og agent Trevor rapporterer tilbage til celle A, som sendte ham af sted på denne mission. Ud fra hans oplysninger henviser de til en tidligere sag, som celle T var på, og at der i celle T’s rapport er flere vigtige informationer, men denne rapport er DG ikke i besiddelse af, da den ligger i en grøn boks, som den tidligere celle T oprettede.

Mens CDC-lastbilen kører sin vej, følger agenterne op på oplysningerne fra Delta Green – nemlig at agent Tremayne ved, hvor Celle T’s grønne boks med rapporten gemmer sig henne. Vore agenter kan ikke undlade at kommentere på, at de er celle T, og at de har en agent Tremayne i deres rækker, og dog er det ikke dem, der har udfærdiget rapporten, besidder den grønne boks, og deres agent Tremayne kender intet til alt dette. Vi har tidligere set forgængerne til celle T (Tully, Tremor, Taymora), og en af de tre har tilsyneladende erstattet en tidligere agent Trelawney.

Asylet

Jeg stikker Peter en ny birolle, og mens han læser den, beskriver jeg karakterernes ankomst til det asyl, hvor agent Trelawney nu bor. De tre agenter føres til en ensom mand, der sidder og venter på sin kone og børn. Hver dag venter han på, at de skal komme, og han forventer, at de kommer lige om lidt. Langsomt lykkes det agenterne at trænge igennem til ham, og han afslører, at Den grønne boks er Bag fyret i Hayden, Arizona. Imidlertid er boksen “usund”. Den er inficeret af noget, som æder mareridt og fortærer drømme, og avler nye monstre. “Iä iä Cthlhu fhtagn. Ph’nglui Mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn!”, udbryder han til sidst.

Afgang

De tre agenter tager et fly til Keamy Airport og med bil kører de mod Hayden. Her slutter denne gangs spil.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: