[Delta Green] Mission HardCore: I en god sags tjeneste (del 2)

For første gang i lang tid har vi hele gruppen samlet på en og samme gang, dog selvom Peter først er med i anden halvdel af missionen, hvor hans karakter kommer rullende ind for at hjælpe, men der gik ting … galt. Omtalen af første del af missionen var ikke oppe på bloggen, og Peter kendte ikke til seneste begivenheder. Han fik en generel orientering fra de andre spillere, men ikke alle steder gik de i detaljerne med det skete. Det gav mulighed for misforståelser.

Agent Snydes sene ankomst

Peter besluttede sig for, at han ville introducere sin karakter undervejs, men uden at gå i detaljer med hvorledes – så han sad på spring for at oplyse de andre, hvornår agent Snyde var på banen. Rent praktisk er agent Snyde en scene bagud, da vi mangler en brobrændingsscene, hvor han mister en relation, idet han tidligere har købt et forfaldspoint. Peter spiller sin karakter ud fra dette brud, men uden at vi endnu kender til hvilket brud det er, og hvad der præcis er sket.

Natlig ekspedition

Agent Tarek, agent Trevor og agent Sherlock beslutter sig for at snige sig ind på familien Manheims hus for at se, om de har bogen Glaakis åbenbaringer bd. 12 eller den forsvundne agent Vasquez.

I bilen sidder agent Trevor og agent Sherlock, mens agent Tarek sniger sig ind. Thomas har ikke heldet med sig. Han ruller skidt, og han er nødt til undervejs at spendere to flipflops for ikke at blive opdaget. Han konstaterer, at selv sent ud på natten, er hr. og fru Manheimer aktive. Sheriffen sidder på sofaen i al sin fedme og vældige korpus, æder og ser tv, og hun render konstant på sit løbebånd.

Agent Tarek undersøger huset, han sniger sig rundt på førstesalen, finder ingenting, og da han forsøger at snige sig gennem et vindue stueplanet, da Thomas ruller rigtig skidt, og agent Tarek kommer til at støje voldsomt, da han vil snige sig ind. Straks vælter sheriffen ud i forhaven for at lede efter indtrængeren, mens konen render til vinduet, og hun får øje på agent Tarek. Agent Tarek skyder en bedøvelsespil efter hende, men dens virkning synes begrænset, men det kan skyldes det dårlige skud – Thomas ruller skidt igen – og agenten flygter ud til bilen, hvor agent Sherlock og Trevor er klar til at undsætte ham. Sheriffen åbner ild, men agent Trevor holder ham stangen med dækild, og da de tre agenter kører bort, tager sheriffen et sidste skud mod bilen. Jeg ruller rigtig, rigtig godt, og ruller en ekstra terning for at se, hvem der bliver ramt. Det bliver agent Tarek, der mister en stor mængde helbredspoint, og vi spiller videre på, at han er hårdt, hårdt såret.

Veninder, der er læger

Anne spenderer et agentpoint, og hun etablerer, at agent Sherlock kender en læge i nærheden (i Sacramento, 40km derfra), og vi morer os over, at agent Sherlock tilsyneladende kender læger alle mulige steder, som hun kan få tjenester af (S03E02b). Denne gang er det en soroity-veninde fra studietiden.

Agenterne skynder sig af sted, og agent Tarek reddes, men han er hårdt såret, og han må ikke anstrenge sig, og han har ligge stille, tage sin morfin og regelmæssigt skifte sine bandager, og han burde være indlagt etc. etc. etc. Og agenterne bliver ved med at spørge, hvor meget agent Tarek gerne må bidrage til missionen med til doktor Ann Parkers frustration.

Agent Snyde dukker op

Mens agenterne skynder sig mod Sacramento med den hårdt sårede agent Tarek, melder agent Snyde sin ankomst, og han ankommer til Orange Vale. Han bliver her dirigeret til det motelværelse, hvor agent Trevor og agent Sherlock har efterladt deres bagage. Det er naboværelset til agent Villaumes rum, og det er det værelse, hvor agent Venkman (og Vasquez?) havde deres oppakning. Det er også rummet, som agent Tarek dirkede op, og som han efterlod en knækket dirk i låsen – og det værelse, som agent Villaume desværre havde tabt nøglen til. Alt det ved agent Snyde ikke, da han ankommer, men han bemærker den knækkede dirk, den megen bagage, og han kom ind ved at bryde døren op. Det støjer en anelse.

Agent V vs S

Da agent Snyde træder ud igen, konfronteres han lige pludselig af manden i naboværelset, som træder ud og peger en gøb imod ham. Det ender med, at de to agenter peger våben mod hinanden, og agent Villaume er panisk. Han affyrer sit skydevåben, som træffer agent Snydes kevlarvest, mens agent Snydes kugle farer forbi Villaume. Derefter forsøger de to agenter at tale hinanden ned igen, præsentere sig for hinanden, og få den anden til at sænke sit våben. Agent Villaume er stadig panisk, og han skyder igen, træffer agent Snyde i dennes vest, og han skyder igen, sårende agent Villaume dødeligt. Denne synker sammen, og Snyde stikker af, da skuddene har vakt naboernes opmærksomhed.

Gerningsstedet

Agent Snyde prøver at finde ud af, hvad pokker der skete, ved at kommunikere med agent Sherlock. Det lykkes ikke helt, men de andre agenter er bekymrede, da de efterlod konvolutter hos agent Villaume om sagen og des lige, når politiet gennemgår gerningsstedet.

Agent Snyde vender tilbage som U.S. Marshal Snyde, kommer ind på gerningsstedet, snakker med betjente, forsøger at gennemrode agent Villaumes værelse, men har hverken heldet eller tiden til det. Sherif Manheimer dukker op, og det samme gør FBI-agent Ben Allen, og U.S. Marshal Snyde planter en historie om, at myrdede var en bedrager med en serie falske identiteter. DG-agenterne bekymres en smule (mere), da FBI-agent Ben Allen bemyndiger sig optagelserne fra det lokale overvågningskamera.

Planlægning, planlægning, planlægning

Vores DG-agenter samles i løbet af den følgende dag sidst på eftermiddagen. De lægger planer, spekulerer over fjenden, ringer til Dr. Wu Jensen for informationer (S03E03b), og bekymres en del over de spor, der ligger rundt omkring i forbindelse med denne sag, foruden mængden af oprydning, der skal foretages. En af deres mange gode løsninger er at indkalde celle U til en aften i operaen: Missionen er at trække agent Venkamn og Villaume ud af hospitalet og bringe dem til et andet, men sikkert hospital uden for agent Ben Allens opmærksomhed.

Agent Ben Allen – en mulig friendly?

Agent Ben Allen undersøger de også, og de konstaterer. at han er en pålidelig agent. De inviterer ham derfor til et møde, hvor han nu møder tre mystiske agenter (Snyde, Sherlock, Trevor), og han klager over, at mange ting sker mærkeligt nok i grupper af tre (tre satanister, tre mystiske FBI-agenter, tre mystiske agenter til etc. – og i missionens epilog klager han over telefonen til vore agenter over tre mystiske CDC-agenter, der har fjernet agent Venkman og agent Villaume under påstand om, at de er pesticidsmuglere, dvs. celle U har løst deres mission).

Agent Ben Allen forbliver mistænksom, men han er enig med de andre i, at de tre unge satanister ikke er involveret i sagen, og at der klart foregår noget. De andre afslører, at sheriffen er korrupt. Til gengæld afslører agent Ben Allen, at han har bemærket, at de mange myrdedes lig er anbragt på steder, der udgør fingerspidserne i en hånd, anbringer man håndfladen på det sted, hvor træet med den mystiske håndflade er. Desværre ved ingen, hvor de skal føre sagen videre derfra.

Ud til forstadsville

Efter at agent Ben Allen ikke længere synes at være et problem, og celle U er sat til at håndtere de hospitaliserede celle V-agenter, kan vore agenter vende tilbage til celle V’s mission.

De tager ud til det mærkelige træ med håndaftrykket, og her oplever de igen den mærkelige stemning omkring træet, og agent Tarek begynder at mumle en mystisk remse, da han studerer håndaftrykket.

O Fat obas, kel binol in süls!

Nem olik pasaludükonöd!

Regän ola kömonöd! Vil olik jenonöd,

äsä in sül, i su tal!

Givolös obes adelo bodi aldelik obsik!

E pardolös obes döbotis obsik,

äsä i obs pardobs utanes,

kels edöbons kol obs.

E no blufodolös obis,

ab livükolös obis de bad!

Jordvolden, som træet står på, synes at forvandle sig til den stenmur, som er den mur, som Y’golonac hviler bagved, på den anden side af den natmørke afgrund.

De andre agenter afbryder agent Tarek, og det ligges nye planer. Kan træet fældes, brændes, sprænges eller rives op med rode? Der er mange muligheder, men først vil de se nærmere på fjenden: Er bogen og/eller agent Vasquez hjemme hos sheriffen, eller et helt tredje sted?

Mere overvågning i forstadsville

Agenterne overvåger forskellige steder i kvarteret, da de sent på natten bemærker, at de kvindlige joggere, som de har set så mange gange rundt om i kvarteret, samles hjemme hos familien Manheimer.

Agenterne samles for at overvåge, hvad der sker derinde. De ser, at kvinderne er samlet i kreds, messende samme ord, som agent Tarek tidligere gjorde, og de opdager, at der er en gammel bog, Glaakis åbenbaringer bd 12, og således er den del af missionen ved at være på plads.

Et kæmpe slagsmål

Herefter udkæmper sig et kæmpe slagsmål. Agenterne stormer hjemmet, de oplever, at sheriffen transformerer sig til Y’golonac, en kæmpe nøgen, lysende krop uden hoved og med enorme gab i håndfladerne. Agenterne mister minimale mængder af sanity – selv Kasper, der fejler sit tjek, og derfor skal rulle 1d20 for tabet. Jeg rækker ham terningen forventningsfuldt, og nervøst ruller han. Det bliver en 3’er. Suk. Agenterne står mentalt imod. Med sin sidste fosforgranat sætter agent Tarek huset i brand og bogen opsluges af flammerne. Y’golonac skydes ned under en koncentreret mængde af kugler og benzin, men både agent Trevor og agent Snyde bliver bidt, og de ender med store åbne sår, der aldrig heler, og resulterer i et permanent tab af helbredspoint. I det brændende hus finder agent Snyde et kvindelig i en sæk i en kiste, som efterlades i det brændende hus for at skjule flest mulige spor. Derefter forsvinder agenterne hastigt.

Kulten af joggende mødre findes endnu, men bogen og Y’golonacs manifestation er borte. Missionen er slut.

Efterspil

Vi fordeler XP, tjekker sanity og så videre. Kasper har undervejs købt et forfaldspoint, og vi skal derfor have en relationsscene, hvor en bro brændes. Den tager vi næste gang. Imens tager Peter sin manglende relationsscene, som er en fortalt scene, hvor vi ser agent Snyde på en mission til Afghanistan, hvor han forsøger at skrive et (afskeds)brev til Andy, der i sin tid var pigen, der slap væk, men som dukkede op igen, blev kæreste, og nu ekskæreste. Næste gang skal agent Trevor brænde en bro og miste en relation.

Løse ender

  • Konvolutten med informationer i agent Villaumes værelse
  • Træet med håndfladen
  • Joggerkultisterne (men uden bog og manifestation)
  • Celle V – hvad er cellens status?
  • FBI-agent Ben Allen – hans mistanke er vakt

Næste gang: Når ting går galt

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “[Delta Green] Mission HardCore: I en god sags tjeneste (del 2)

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: