Forum for scenariesnak: ScenarieHuset

Vi har oprettet et nyt forum inde på rollespil.dk, som henvender sig til folk, der har lyst til at diskutere de scenarier, som de er i gang med at skrive på. Forummet kan se ses, som en erstatning af det hedengangne scenarie.dk, der i sin tid var en kilde til mange gode diskussioner om scenarieskrivning,

Kig forbi ScenarieHuset inde på rollespil.dk, fortæl os dit scenarie eller kom med spørgsmål og tanker.

ScenarieHuset er mere end et forum om scenarieskrivning. Det er også hytteture, hvor vi tager langt væk for at skrive og arbejde med scenarier. I august holdt vi den første hyttetur, hvor 20 entusiaster drog til en hytte i Skåne for at skrive på scenarier og være flittige med scenarieskrivningen. Den tur blev arrangeret i samarbejde med Bifrost, Avalon og Viking-Con. Til januar præsenterer vi endnu et ScenarieHushyttetur, og det håber vi på at kunne gøre i samarbejde blandt andet med Vintersol, som netop nu søger scenarieforfattere.

 

 

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: