[Delta Green] Fanfic

Følgende indlæg er skrevet af Anne Vinkel. En stor tak til Anne for det fine styk arbejde. Teksten omhandler vores Delta Green-kampagne.

Hvad jeg lærte af at være i Delta Green,

Af Sherlock, 10 år (i virkeligheden hedder jeg Elizabeth)

Delta Green er nogle mennesker, der render rundt og ef-ter-for-sker ting, der er mærkelige. Hvis der for eksempel er sweatere, der får folk til at forsvinde og så dør de, eller der er monstre og ting, der falder ned fra himlen, så kommer Delta Green. Delta Green er meget hemmelige. Alle folk skal have hemmelige navne som begynder med det samme bogstav, så man ved, hvem der er venner med hvem. Folk i Delta Green dør ret meget, så det må være meget svært ikke at løbe tør for navne. Det er ikke celleledernes opgave at finde på navne, og det er en god ting.

Jeg har lært mange ting af at være i Delta Green. For eksempel at regnvejr og snevejr og torden og mørke og små piger og delfiner og julemænd og regnvejr og ufoer og skove og krybbespil og dukketeatre og at drikke vand ikke er gode ting. Og at hvis man efterlader folk i en kælder bliver de til monstre. Og at mænd med økser kan slå folk ihjel, men det vidste jeg godt i forvejen.

Jeg har lært, at hvis man er i celle med nogle mænd, går de nogle gange rundt og dræber folk eller slår på dem og truer med at skyde dem. Nogle gange hjælper det at sige, at det skal de ikke. Jeg ved ikke, hvorfor de gør sådan noget. Hvis man spørger, vil de ikke svare.

Jeg har lært at historie og evolution ikke er sande, ligesom tandfeen, men at i virkeligheden var det hele uhyrlige ting fra hinsides tidens og rummets dybder og Leng og de var ikke særlig rare.

Nogle gange skyder folk i Delta Green hinanden. Det er normalt. Det er ikke særlig rart at skyde folk, men jeg har ikke prøvet at blive skudt, så jeg ved ikke, hvad der er værst.

Det er sjovt at være i Delta Green. Man ser en masse nye steder og får nye venner som hedder ting med S og T og møder mange mennesker og monstre. Man kan også læse bøger, og det er sjovt at læse bøger. Men hvis man er i Delta Green for længe, bliver man sindssyg, og så dør man.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

3 kommentarer til “[Delta Green] Fanfic

  1. Sherlock er bare en barnlig sjæl.

    Mit foreløbige forsøg på en ajourført liste over ting, der er farlige i denne kampagne, i øvrigt:
    Tordenvejr, regnvejr, snevejr, teenagere, drikkevand, oversvømmelser, havet, frost, is, julemarkeder, striktrøjer, krigsveteraner, tunneller, orme, små børn, bøger, mobiltelefoner, vaccinationer, skove, rumvæsener, sten, mobiltelefoner, delfiner, isolerede byer, sheriffer, joggere, eneboere, galninge med økser, julemænd, krybbespil, skuespil, forfattere, forstadskvarterer, spøgelsesbyer, mænd med skydevåben, mørke, dukketeatre, kældre, folk der har været i kældre, folk der har været på hospitalet, hospitaler, samt, ikke at forglemme, monstre.

    Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: