Farvel til Forum

Så er datoen for Forum 2012 blevet offentliggjort, og lige så straks kunne jeg konstatere, at jeg skulle ikke med i år.

Forum er et træf for rollespillere støttet af landsforeningen Bifrost, der er de kreatives og rollespillernes landsforening. Der er mange spændende aktiviteter på Forum, foruden en auktion, der indbringer en masse penge, som går til Bifrost-puljen, som understøtter Bifrosts medlemsforeningers aktiviteter. Alt sammen meget godt.

Men de har lagt Forum samme weekend som Viking-Con. Viking-Con er Danmarks største og ældste rollespils- og brætspilstræf, der gennem 29 år har fundet sted den samme weekend år efter år.

Nu ligger Forum samme weekend, og på Facebook forklares det af arrangørerne, at de havde taget kontakt til Viking-Con for at høre, om det er ok, at Forum ligger samme weekend. Nu svarede Viking-Con ikke. Men uanset om Viking-Con havde svaret eller ej, så ligger Forum samme weekend som Viking-Con, og hvad ville arrangørerne have gjort, hvis Viking-Con havde svaret? Var Forum blevet flyttet eller aflyst eller lagt sammen med Viking-Con? Eller var Forum blevet arrangeret, som Forum nu bliver arrangeret alligevel?

Det er utroligt utilfredsstillende, at når der er så få faste, store, tilbagevendende arrangementer, at man ikke kan finde ud af at ligge den på en anden dato, og det er fuldstændigt ligegyldigt, hvad Viking-Con havde svaret Forum-arrangørerne, for som deltager, kan man kun være et sted.

At arrangørerne af Forum har en ny vision for, hvorledes Forum skal afvikles, og at det kræver skolernes efterårsferie, er også underordnet, for jeg er stadig på Viking-Con.

Forum? Måske til næste år.

 

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

6 kommentarer til “Farvel til Forum

 1. Jeg havde glædet mig men må konstatere det samme. Måske til næste år. Ærgerligt.

  Og det havde da været fin form, hvis VC havde svaret. Men hvad i alverden de skulle have sagt, kan jeg heller ikke rigtig se.

  Like

 2. Jeg kan så afsløre at mailen aldrig er nået frem, men øjensynligt er blevet spist af mailserveren. Det er noget der kan ske i www-internet verdenen. Hazah!

  Like

 3. Av, så jeg burde egentlig gå op og rette mit indlæg til, at Forum-folkene sendte en mail, som aldrig kom frem, og Viking-Con har derfor ikke haft mulighed for at reagere på henvendelsen fra Forum. Det ændrer så ikke på, at det stadig er uklart, hvad Forum ville have gjort med et svar fra Viking-Con, og at Forum stadig er placeret oven i Viking-Con.
  Generelt bliver efterårsferien en travl omgang med Viking-Con, Forum, HyggeCon, FireFly II og Spieltage (“Essenmessen”), foruden Københavns Kulturnat og efterårsferiens mange børne- og familiearrangementer.

  Like

 4. Så meget ændrer det nu ikke; udefra kan man ikke se forskel på en mail der ikke kommer frem (jeg tror serveren er blevet blacklistet pga. de andre webhoteller på den) og en mail der ikke bliver besvaret. Men det siger måske lige så meget om hvor meget man bliver nødt til at prøve igen og igen, før man kan være sikker på mails faktisk er nået frem – alternativt findes der så mange andre kommunikationsformer i dag; Facebook som eksempel.

  Plejer Bifrost ikke at placere egne arrangementer i Kulturnatten? Disse vil i så fald også være placeret oveni Forum2012

  Like

 5. Den manglende respons på mailen kunne selvfølgelig have vakt den tanke, at man skulle prøve en gang mere.
  Omkring Kulturnatten har der været snak om at lave aktiviteter, men som sådan laver Bifrost ikke noget der, så der kan kræfterne roligt sættes ind på at støtte op om Forum, men jeg kan forestille mig, at det bliver sværere at for Bifrost at få en foreningsstand ud på Viking-Con, da mange af dem antageligvis deltager på Forum.

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: