HelCon – foromtalte til FV2013

På kanten til ødemarken, som folket i Kejserriget kalder Hinterlandet, ligger en ensom fæstning, som skal beskytte riget mod barbarer og trolde. Sjældent har der været nogen trussel, men noget har ændret sig. Dybt under jorden er en ældgammel ondskab vågnet, og den er begyndt at sende skarer af monstre mod fæstningen. Fæstningens Kommandant Lucinius har hidkaldt kejserrigets unge og håbefulde helte, eventyrere og lykkeriddere for at prøve lykken med at skabe sig et navn og standse ondskaben

Men hvad ingen ved er, at hvad der i dag er en vidtstrakt ødemark, var en gang en mægtig hovedstad i en længst glemt civilisation, og mellem træer og buske står rester af mure og knækkede søjler, og under jorden er kældrene og katakomberne endnu. I de mørke gange er lichkongen vågnet og sender sit kald til ondskab ud over landet. Orker og gobliner flokkes til Hinterlandet, og kommandant Lucinius får snart brug for brave helte.

HelCon

Helcon på Fastaval er i år et kæmpe fantasy-scenarie, hvor man løbende kan deltage mellem de andre rollespil og udforske huler og kæmpe mod monstre. Det kan spilles over en eller flere blokke og holder man sin karakter i live, kan den bruges i de efterfølgende spilblokke. HelCon er også Fastaval rollespillergilde, og des mere erfaren gildespiller man er, des sejere ting kan man lave i rollespillet. Din karakter stiger således level, når du spiller Hinterlandet, mens du bliver sejere som gildespiller ved at deltage i Fastaval gildet.

Arrangeret af Fastaval rollespillergilde

Hinterlandet er en mega-fantasy dungeon crawl oldschool turnering arrangeret af Fastaval rollespillergilde. I begyndelsen af hver spilblok begynder en ny årstid, og der begynder nye ekspeditioner. Har din karakter overlevet tidligere ekspeditioner eller stammer fra tidligere conner kan karakteren gå på nye ekspeditioner, stige flere levels og få bedre grej.

Er du forhåndstilmeldt Hinterlandet, får du priviligeret medlemsskab af Fastaval rollespillergilder og begynder spillet med 3 gildepoint.

Om reglerne

Hinterlandet er baseret på en forsimplet variant af Dungeons & Dragons, og regelkendskab er ikke et krav, kun lysten til at udforske huler og kaste med terninger.

[Reglerne kan downloades her]

Praktisk

Du kan forhåndstilmelde dig og være sikker på en plads, men har du en ledig blok eller var du ikke heldig i reservekøen, kan du også deltage i en runde i Hinterlandet.

Er du forhåndstilmeldt får du priviligeret medlemsskab af Fastaval rollespillergilder og begynder spillet med 3 gildepoint.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “HelCon – foromtalte til FV2013

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: