[23. dec.] Fastaval metaspillet

Lågen på kalenderen er smukt udformet som et slør, og da det løftes, er der et billede en gruppe mennesker, en ekspedition, som er på vej over den afrikanske slette med en alenlang skare af bærere bag sig.

Foråret blev i år brugt på Elefanter & Eventyrere, som er et rollespil, der blev spillet i begyndelsen af 1800-tallet, og som handler om udforskningen af Afrika. Rollespillet blev organiseret af rollespillergilder, som koordinerede spillet, og sørgede for at alle kunne spille sammen på tværs af spillegrupper, og en karakter kunne lige frem sælge sit grej til andre karakterer.

Næste forår er der Fastaval rollespillergilde, som er en sammenslutning, som koordinerer kæmpe kampagnen Hinterlandet, som handler om en ødemark, der udforskes af flokke af eventyrere, og hvor gildet koordinerer spillet, så spillernes karakterer kan mødes på tværs af grupperne og udveksle erfaringer og udstyr.

Jeps. HelCon på Fastaval 2013 er en videreførsel af E&E.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: