[Fastaval/brætspil] Juryformand 2014

Forberedelserne til Fastaval 2014 er for mit vedkommende allerede godt i gang. Jeg har fået æren af at være juryformand for brætspilskonkurrencen i 2014 på Fastaval, og det bliver spændende. Det betyder ikke en masse hårdt arbejde allerede nu, men jeg er begyndt at tænke over opgaverne og over, hvorledes min Fastaval næste år kommer til at tage form. Lørdagen skal i alle fald bruges på brætspil.

Her er lidt fra Fastavals to foregående år med brætspil:

Juryen 2011

 • Troels Vastrup
 • Morten Muyten Andersen
 • Thomas Vigild
 • Bo Jørgensen

Juryen 2012

 • Peter Brichs
 • Rasmus Ragnwald
 • Bo Jørgensen
 • Asger Sams Granerud

Vinderen af brætspils-ottoen 2012

 • Martin Bødker Enghoff med Siege Perilous

Vinderen af brætspils-ottoen 2013

 • Jeppe Norsker med Stock Bubbles

Jeg er spændt på, hvad der venter i 2012.

Obs! Hvor Fastaval har Peter Brodersens Alexandria til at holde styr på de mange scenarierne, der spilles på Fastaval (og andre conner), så jeg ikke sikker på, hvor man kan finde data om Fastaval-brætspillene. Gemmer der sig en oversigt et sted?

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

11 kommentarer til “[Fastaval/brætspil] Juryformand 2014

 1. Jeg er rimelig sikker på, at der ikke findes en database for brætspillene. Flere af dem vil vidst gerne udgives, hvorfor de ikke lægger noget op nogen steder. Jeg har endda ikke rigtig fundet nogen af dem på BoardGameGeek.

  Og tillykke med det. Det er et godt valg. Glæder mig til at se, hvem der bliver juryen.

  Like

 2. Mange tak 🙂

  Jeg er også lidt bekymret for, at der mangler en database, og vi bør nok snart få samlet dataene, så vi kan holde fast i denne side af brætspillenes historie herhjemme.

  Like

 3. Se det bliver interessant, håber det kan drive nogen til at lave noget spil, hvor de to dommergrupper skal skændes om, hvor det skal bedømmes. PS: “Jeg er spændt på, hvad der venter i 2012?” Fastaval nu med tidsrejser 😉

  Like

 4. Mon ikke Troels Vastrup eller Bo Thomasen har data fra sidste års brætspil? Dem fra i år er stadig til at få fat på, heldigvis. Jeg har for en sikkerheds skyld gemt dem på en dropbox folder.

  Like

 5. Ja, du har ret. Lige pt har jeg groft copy/pastet fra Fastavals hjemmeside. Så vil nok lige have “lov” til at smide det op, inden jeg bare lægger det derop.

  Like

 6. Ligesåvel som Alexandria – i princippet – også indeholder liverollespilsscenarier, kunne det måske også indeholde brætspil? Det var nok værd at rette spørgsmålet til Peter Brodersen.

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: