[Hinterlandet/Viking-Con] Heptias forunderlige skat

Hinterlandet optræder på Viking-Con!

På Viking-Con optræder Hinterlandet i fire blokke, så der er mulighed for at udforske huler det meste af Viking-Con. Man kan deltage i en enkelt spilblok eller flere, og man kan være med både som spiller og som spilleder, ligesom man kan videreføre sin karakter fra tidligere conner (Con2, Vintersol, Fastaval).

Rammehistorie: Heptias fire skatte

Forhistorien: På kanten til ødemarken ligger en ensom fæstning, som skal beskytte Kejserriget mod vilde monstre og fæle uhyrer. Til hverdag regerer kommandant Lucinius i sin fæstning, og der er fred for kun få væsner strejfer om i ødemarken, og de er ingen trussel mod det mægtige kejserrige, men for nyligt forandredes ting, da en ny men også meget gammel ondskab rørte på sig, da en mægtig dødekonge begyndte at samle en hær. Modige helte sammenkaldt af Lucinius drog ud i ødemarken for at finde og standse truslen, og mangt et hulesystem blev plyndret for at fremdrage spor om Dødekongen.

Nu er truslen fra Dødekongen borte, men lysten til at udforske ødemarken ikke. For nyligt kom købmanden Narses fra Vecturien til kommandantens fæstning. Med sig havde han en dagbog, der tilhørte eventyrersken Heptia, der fortæller historier om hendes eventyr i Hinterlandet, som udspandt sig for over 50 år siden. Ifølge dagbogen skjulte Heptia og hendes venner en forunderlig magisk skat, som de delte i fire dele, og anbragte i hvert sit hulesystem. Narses fra Vecturien vil betale en fyrstelig sum til dem, der kan skaffe bare en af de fire dele, og langt større til dem, som kan skaffe hele skatten.

Heptias dagbog fortæller, at skattene er skjult i følgende fire huler, men hvilke huler er det? Atter går ekspeditionerne ud i ødemarken, nu for at finde Heptias fire huler og erobre den magiske skat.

Dybt inde i skoven arbejder de myreflittigt med at bringe døde og ødelæggelse til omgivelserne, som de malker for hver en dråbe i deres grådighed, og midt mellem maddiker og råd skjuler Heptias første skat sig.

Langt fra havet ligger et skib. Dets besætning er rædsomme folk, men deres vilje vil drive deres skib låst på land vidt omkring. Vidt skuer deres leder ud over landet fra sit kammer, men bag klædet på væggen anbragte Heptia sin anden skat.

Gemt mellem træer og høje ligger en gammel ruin, der skjuler en kaglende latter. Her samles kryb og kravl, og her strømmer en forunderlig kilde til helbredelse, og modige vandringsmænd, der vægter kuren over faren, går denne vej. Uset gemte Heptia sin tredje skat her.

Mellem tinder og vand, der risler over klipper, sneg Heptia sig ind for at placere sin fjerde skat ude af syne, og her fandt hun galninge, den ene efter den anden, og alle regeret af bastardkongen, der forstod at spille alle ud mod hinanden. Mellem hans skatte skjuler Heptias fjerde skat sig, men hun anbragte den ikke der.

Mikrosupplementer

Allerede nu kan det afsløres, at det eftertragtede mikro-supplement “Den kejserlige navnebog” og “Gøremål ved forposten: Rygtemagerne” vil være at finde på Viking-Con (for en oversigt over eksisterende mikro-supplementer se dette indlæg).

Biddrag til Viking-Con mikro-supplementer er velkomne.

Bidrag til Hinterlandet på Viking-Con

Har du en ide til et hulesystem til Hinterlandet, er du meget velkommen til at bidrage. Lav et hulesystem, som kan være et af de fire, som Heptia skjulte sin skat i, og måske vil det faktisk være et af de fire hulesystemer, som en del af skatten gemmer sig i. På Viking-Con vil der i hver blokkene udgå ekspeditioner til hulesystemerne, indtil de fire skatte er fundet, og købmand Narses fra Vecturien er en lykkelig mand.

Der er følgende kriterier, som skal efterkommes:

  • Hulesystemet skal passe ind i rammehistorien (hulesystemet skal basere sig på en af de fire tekster)
  • Hulesystemet skal passe ind i Hinterlandets fiktionsunivers (se f.eks. dette blogindlæg)
  • Hulesystemet skal kunne køres af andre
  • Hulesystemet skal indleveres senest to dage før officiel scenariedeadline (september 2013)

Kort fortalt betyder det, at hulesystemet skal være et, som heltene drager ud til for at se, om det er et af Heptias legendariske hulesystemer (dvs. et af de fire ovennævnte hulesystemer), og om en af hendes fire skatte befinder sig i hulesystemet. Hulesystemet skal også passe ind i Hinterlanders fiktionsunivers (så f.eks. ingen guder eller kirker, men derimod De udødelige og templer), og det skal overholde deadline, så vi kan nå at have det ud til spillederne.

Kontakt mig gerne om bidrag.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “[Hinterlandet/Viking-Con] Heptias forunderlige skat

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: