[Hinterlandet/HyggeCon] Da himlen faldt ned

Hinterlandet optræder på HyggeCon!

På HyggeCon optræder Hinterlandet i fire blokke, så der vil være rig mulighed for at spendere det meste af HyggeCon med at kravle i huler og udforske grotter. Man kan deltage i en enkelt spilblok eller flere, og man kan være med både som spiller og som spilleder, ligesom man kan videreføre sin karakter fra tidligere conner (Con2, Vintersol, Fastaval, Viking-Con).

Rammehistorie: Da himlen faldt ned

Forhistorien: På kanten til ødemarken ligger en ensom fæstning, som skal beskytte Kejserriget mod vilde monstre og fæle uhyrer. Til hverdag regerer kommandant Lucinius i sin fæstning, og der er fred for kun få væsner strejfer om i ødemarken, og de er ingen trussel mod det mægtige kejserrige, men for nyligt forandredes ting, da en ny men også meget gammel ondskab rørte på sig, da en mægtig dødekonge begyndte at samle en hær. Modige helte sammenkaldt af Lucinius drog ud i ødemarken for at finde og standse truslen, og mangt et hulesystem blev plyndret for at fremdrage spor om Dødekongen.

Nu er truslen fra Dødekongen borte, men lysten til at udforske ødemarken ikke. For ikke længe siden kom en ekspedition sponsoreret af troldfolk fra Turicum tilbage efter succesfuldt at have udforsket et gammelt hulekompleks. Eventyrerne kom tilbage og fortalte med store fagter og et vildt blik i deres øjne, at de havde fundet beviser på, at et stykke af himlen for længe siden faldt ned. Gamle sagn og vægmalerier fortalte historien om, hvorledes en sen nattetime at en flamme fra Himlen faldt ned. IIfølge et sagn, som en ældgammel stamme af hinterlændinge fortalte, så hørtes der en vældig larm, og en ildstråle blev set faldende mod jorden, og Pindar så at en sten i De Udødeliges Moders billede var faldet for deres fødder, og Oraklet erklærede, at han, Pindar, skulle opføre en helligdom for De Udødeliges Moder.

Troldfolkene fra Turicum vil hjertens gerne have fat i den, og det samme vil helligfolk fra De Udødeliges Moder-kulten, og atter flokkes eventyrere til den ensomme fæstning for at drage ud i Hinterlandet og lede efter “Himlen, der faldt ned”.

Mikrosupplementer

Allerede nu kan det afsløres, at det eftertragtede mikro-supplement “Barde-klassen” vil være at finde på HyggeCon, samt mikro-supplementerne “Troldfolk fra Turicum” og “De Udødeliges Moder-Kulten”.

(For en oversigt over de eksisterende mikro-supplementer)

Bidrag til Hinterlandet på HyggeCon

Har du en ide til et hulesystem til Hinterlandet, er du meget velkommen til at bidrage. Du kan finde en række blogindlæg og en guide til dungeon design til Hinterlandet. Der er følgende kriterier, som skal efterkommes:

  • Hulesystemet skal passe ind i rammehistorien
  • Hulesystemet skal passe ind i Hinterlandets fiktionsunivers (se f.eks. dette blogindlæg)
  • Hulesystemet skal kunne køres af andre
  • Hulesystemet skal indleveres senest to dage før officiel deadline

Kort fortalt betyder det, at hulesystemet skal være et, som heltene drager ud til for at se, om det er der, hvor “Himlen faldt ned”, eller om det rummer et stykke af “Himlen som faldt ned”.

Hulesystemet skal også passe ind i Hinterlanders fiktionsunivers (så f.eks. ingen guder eller kirker, men derimod De udødelige og templer), og det skal overholde deadline, så vi kan nå at have det ud til spillederne.

Kontakt mig gerne om bidrag.

Deltag gerne i udviklingen af Hinterlandet – vi har en facebook-gruppe, hvor der diskuteres livligt og siges mange kloge ord om spil- og dungeondesign.

 

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: