[Fate] En kickstarted bog kom ind af brevsprækken

I postkassen lå følgende perle i dag:

Se så! Mit første rigtige kickstartede rollespil, hvor jeg har fået tilsendt mere end en pdf. Jeg har naturligvis også fået et læs pdf’er til Fate, som består i alle mulige praktiske hjælpemidler. I bogen fulgte også et lille hjælpemiddel:

Det er ikke kun et bogmærke, men en praktisk lille regeloversigt:

Nu skal jeg bare have læst bogen og bare lige finde tid til at sætte en Fate-kampagne i gang – og lige finde ud af, hvad det skal være for en kampagne. Jeg har ikke prøvet Fate før, men folk taler pænt om spillet, så da kickstarteren blev søsat, så jeg det som en god mulighed for at få en pænt trykt udgave af spillet.

Og så er der gorillaer med i bogen:

Faktisk nogle ret lumske nogen:

Men det er heldigvis en sej bog, og den ser ud til at sparke til tingene.

Så min liste over ting, der skal spilles voksede atter en gang, og forude kommer der flere igangsatte projekter. I mellemtiden er Legends & Labyrinths, som jeg kickstartede før kickstarter kom til (via 8bit funding i stedet), fuldstændig tabt pusten og spillet bliver ikke til noget – men pengene, jeg smed efter det, kommer retur, og jeg har en pdf af det meste af spillet (minus monstre, magic items og spells), så helt skidt er det ikke. Altså bortset fra at jeg igangsatte en kampagne baseret på regelsystemet, da spillet for et halvt år siden erklærede, at nu var det langt om længe lige ved at være der.

Men i det mindste fik jeg min Fate-bog, og snart kommer Numenera også.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

14 kommentarer til “[Fate] En kickstarted bog kom ind af brevsprækken

 1. Nok et af de eneste “store” rollespils kickstarter jeg ikke har sparket. Burde man måske have gjort. Var ikke helt imponeret af mit one-shot af Strands of Fate, det havde stadig for mange fødder i Trad land, men det her ser bedre ud. Fortjener sgu nok en chance til.

  Like

 2. Dungeon World (DnD hack af Apocalypse World), Tenra Bansho Zero (Japansk hyper-anime RPG) og Kingdom (GM-løst spil om samfund) ihvertfald.

  Også fik jeg også lige købt det der Fate Core. Dejligt let med et “pay-what-you-want” struktur. Ser godt ud, og dejligt de har en version der ikke er 300 sider lang.

  Like

 3. Det ser fedt ud..
  Håber du får skrevet en anmeldelse af systemet, så vi andre kan vide om det er noget man skal smide tid og penge efter 🙂

  Like

 4. Det skal jeg nok få gjort, men der kommer nok til at gå lidt tid. Imellemtiden har Oliver allerede omtalt spillet sådan helt generelt (se pingback-linket blandt kommentarerne her). 🙂

  Like

 5. Lidt mere perifært, men jeg har lige skudt penge i “De fedeste rollespilsmønter evah”, http://www.kickstarter.com/projects/cqgames/the-best-damn-metal-gaming-coins-ever . Jeg håber/forventer at de når til middelaldermønterne, så jeg kan bruge dem som Fate-enhed i en Warhammer-kampagne.

  Jeg smed også en dollar i Dwarven Forge’s Game Tiles, men fik ikke gjort mere ved det. Det første Kickstarter-projekt jeg fik med posten, var Mobile Frame Zero: Rapid Attack, men jeg har faktisk ikke fået læst det.

  Like

 6. Flotte mønter, meget stemningsfyldt 🙂
  Super ide at bruge dem til Fate Warhammer. Der er noget ret spændende over at bruge elementer, der ligger så tæt på spillet, at det næsten giver noget bleed 🙂

  Like

 7. Jeg har spillet (og vundet) en tidlig version af Mobile Frame Zero: Rapid Attack med Uffe. Det var super fedt. Hvis du har lego Thomas, så spiller vi det sgu!

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: