[Hinterlandet] Efterårets ekspeditioner er på vej

Hinterlandet er et oldschool-rollespilssystem inspireret af Dungeons & Dragons. Dets fokus er på at udforske huler og mødet underfulde og mystiske ting, og inspirationen er hentet fra OSR (old school renaissance), hvor ideen er at genskabe Dungeons & Dragons-oplevelsen, som den var i 1970erne og i begyndelsen af 1980’erne.

Regelsystemet er enkelt og med vægt på, at man kan lave sin karakter og spille samme aften. Systemet har været afprøvet til netop dette formål på fem store og små rollespilsconner tidligere på året, og det gentager sig på Viking-Con og HyggeCon.

Hinterlandet er sådan opbygget, at de karakterer man spiller på connerne eller med de officielle scenarier, må man spille videre med på de næste conner. Har du en karakter fra f.eks. Con2 eller Fastaval, må du spille videre med den på Viking-Con og HyggeCon.

Reglerne til Hinterlandet kan downloade her: Hinterlandet – regelheftet (pdf)

Der er to offentliggjorte scenarier til Hinterlandet og flere er på vej:

Der er en underside her på bloggen, hvor jeg har samlet min indlæg om Hinterlandet, og hvor man kan finde mere materiale, og vi har en facebook-gruppe, hvor der er mere bonusmateriale til Hinterlandet.

Vil du prøve klassisk rollespil med udforskning og udfordring med et enkelt regelsystem, der vægter mødet med det mystiske og fremmede over kamp, så giv dig i kast med Hinterlandet.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “[Hinterlandet] Efterårets ekspeditioner er på vej

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: