[Kickstarter] Small World Loot

For et par dage siden ankom næste kickstarter-produkt. Denne gang var det anden bonus til Small World 2 – og ligesom første bonus er den til brætspillet.

Denne gang er det en spilleplade, hvorom man kan samle en masse Small World-entusiaster. Den udvidede plade er for seks spillere, og der følger lidt mere med end bare en spilleplade.

I lighed med Realms-udvidelsen til Small World er supplementet designet til begge versioner af Small World, både den klassiske og til Small World: Underground.

Men det er ikke alt for Small World: Underground introducerede magiske ting og magiske steder, og det bygger Small World: 6 Player Board videre på. Der er et nyt sæt magiske skatte og steder, som denne gang hovedsageligt er tiltænkt holdspil.

En sidste ting, der fulgte med pakken, der dumpede ind af døren (eller rettere skulle afhentes på posthuset, da det var en stor konvolut), var en fin plakat, som dedikerede fans kan hænge op:

Motivet er fra Necromancer Island-udvidelsen, men blæst op i plakatstørrelse og suppleret med en hyldest til projektets støtter.

Så kom projektet sikkert hus. Spillet er nedlastet til tabletten og spillet med fornøjelse nogle gange allerede. Det fungerer rimeligt ok, om end der er tydeligvis en strategi-fejl i programmeringen Gypsy-racen, da jeg flere gange har set AI-spilleren spille den yderst suboptimalt, og havde det været en menneskespiller, havde jeg beskyldt spilleren for at tabe med vilje.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: