I 2014 vil jeg …

Johs skrev om sine håb og drømme for rollespil i 2014, Thais skrev om sine håb og drømme for rollespil i 2014, Kristian skrev om sine håb og drømme for rollespil i 2014, og Oliver skrev om sine håb og drømme for rollespil i 2014.

Jeg har også planer for rollespil i 2014. Jeg vil arbejde videre med Hinterlandet, dets søstre og et Hinterlandet-crossover-projekt, så det bliver andet år med oldschool-rollespil og en kæmpe kampagne, som strækker sig over en masse conner.

Livet i Torchbearers univers er langt fra uden farer.

Jeg håber også at have et engelsk udkast af reglerne klar til Fastaval, så flere kan spille med og udforske huler og grotter.

Der skal leveres Hinterlandet til Con2, desværre ikke til Vintersol, som er blevet aflyst?, til Fastaval, til Sommerspil, til Viking-Con og kanske til HyggeCon, hvis den genopstår efter sidste års aflysning?

Og jeg håber at genoplive en blog om rollespil, så der bliver bragt mere debat og opsamlet flere erfaringer til fælles gavn og diskussion.

Så er der alt det rollespil, jeg håber på at få spillet:

Mit rollespilsarkæologiske projekt fortsætter. Vi kaster os meget snart over Planescape og anvender de nye D&D 5th (D&D Next)-regler i seneste beta-test og ser, om de stadig er noget for os.

Min kommende kampagne, Dalen, som bygger på Hinterlandets regler, men med nogle helt andre foki.

Kingdom, Dungeon World, Tremulus, Torchbearer, MicroScope, Fate, Alas Vegas (hvis det altså udkommer, men noget tyder på, at det lysner) og et par stykker til fra New Wave-indie-rollespillene.

Night’s Black Agents, Numenera, The One Ring, Shadows of Esteren, Edge of Empire, Svavelvinter og lignende fra den nye bølge af traditionelle rollespil.

Paranoia, Fading Suns, Unknown Armies, TORG og andre præ-2000-klassikere, jeg ikke har fået spillet eller ikke spillet nok.

Og hvad der ikke bliver spillet i år, bliver overført til næste års liste …

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: