[Første advent] Julekalenderen Projekt Julegave – for rollespillere

roleplayingProjekt Julegave er en julekalender for rollespillere, som vil blive fortalt her på bloggen fra første december. Der er tradition for rollespilsjulekalendere, hvor der dagligt er et indlæg, og i år har jeg planer om en følgeton, der handler om Sammensværgelsen mod rollespil.

Det er historien om Bo, Tom, Emma, Majken og Anders, og den besynderlige færd de sætter ud på, da de sætter sig for at redde rollespil fra udryddelse. Læs med fra første december, når en verden af rollespil, meta-rollespil og særheder åbner sig.

Indskudt mellem episoderne i julekalenderen vil være anekdoter og særheder fra den verden, som historien om Projekt Julegave udspiller sig i. Projekt Julegave bliver en historie som ingen anden, du før har læst.

Du kan altid læse seneste episode af Julekalenderen ved trykke på Projekt Julegave eller du kan begynde med første episode her, når julemåneden begynder.

Ved siden af julekalenderen vil der stadig komme bloggens almindelige indlæg om de rollespil, jeg spiller og designer, om de brætspil, jeg tænker over, og om de tanker jeg generelt gør mig om rollespil og beslægtede emner.

Projekt Julegave er ikke den eneste julekalender for rollespillere. Der er også

Har du også en julekalender? Lad os høre om den.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: