RPGaDAY – 3. august: Character Moment You are Proudest of?

RPG-a-Day-2016 (2)Velkommen til tredje dag af RPGaDay 2016 projektet, hvor der dagligt blogges, skrives, youtubes etc. om et rollespilsemne gennem hele august måned, og hvor de mange bidrag kan findes under #RPGaDay.

Character Moment you are proudest of

Min Thri-Kreens evne i Dark Sun til at overleve og til gentagende gange at opnå de andre spilleres misundelse. Nej, ikke helt. Jeg tror, jeg vælger min Thri-Kreen karakter fra Dark Sun kampagnen som emne ‘proudest character moment’, da den var mangfoldig i sine evner, og nok mit stolte øjeblik kom i en senere konflikt, hvor den sprang direkte ind i kamp for at hjælpe sine allierede. Noget af det kom fra, at vi spillede AD&D, og det er en meget dødelig version af D&D-reglerne, men også en version af reglerne med mange sære regler og skæve måder at formulere regler på, som åbner for sjove manøvrer og kreative træk. Jeg er for det meste GM, så der er ikke så mange øjeblikke at fremhæve, men det var et af dem.

Det var ikke det meste spændende emne at skrive om, men der kommer mere interessante emner de næste dage. At emnet ikke er spændende skyldes mest af alt, at det at høre folk snakke om deres karakterers gerninger er historier i kategorien ‘man skulle have været der’, og den type historier er ofte sjældent interessante at høre om, og derfor er det heller ikke videre interessant med ‘karakterens mest stolte øjeblik’, for det er stadig røverhistorier, som er sjovest, hvis man havde været der – og der var kun 4-5 andre personer til stede.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: