RPGaDay – 4. august: Most Impressive Thing Another’s Character Did

RPG-a-Day-2016 (2)Velkommen til fjerde dag af RPGaDay 2016 projektet, hvor der dagligt blogges, skrives, youtubes etc. om et rollespilsemne gennem hele august måned, og hvor de mange bidrag kan findes under #RPGaDay.

Arrangementets vært er RPGBrigade/BrigadeCon, som tilstræber at samle indlæg og indslag fra de forskellige sociale medier med de daglige bidrag. Bloggen Spil og spilopper bidrager også dagligt (dag 1, dag 2, dag 3)

Most Impressive Thing Another’s Charatcer Did

Igår skrev jeg, at det ikke var spændende at skrive om min karakters bedste øjeblik, fordi historier fra rollespil, om karakterer og seje øjeblikke er meget typen ‘man skulle have været der’, og for alle de fede, spændende, dejlige, dramatiske, intense øjeblikke, jeg har haft med rollespil, har været sammen med 3-5 andre folk, og de var en del af en større oplevelse. Igår kom jeg derfor med en halvhjertet historie for at opfylde dagens emne, i dag springer jeg over. Ikke fordi mine medspillere ikke har leveret talrige fantastiske øjeblikke – nogle af dem sidder stadig dybt i mig, fordi det var store, dramatiske øjeblikke, som vi har investeret dybt i, og derfor rører mig dybt, som en god bog, tegneserie eller film også kan gøre det.

Muligvis har jeg taget forskud på emnet for 7. august. Det vil vise sig.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: