#RPGaDay – 10. august: Largest in-game Surprise You have Experienced?

RPG-a-Day-2016 (2)En tredjedel af vejen er nået i dette års #RPGaDay, hvor hele august måned er afsat til at blogge, skrive, tweete og kommentere på dagens emne – og du kan også hver dag give dit besyv med. Hver dag sit emne, og i dag gælder det den største in-game overraskelse, man har oplevet.

Largest In-game Surprise?

Nu er det, det begynder at blive svært. Med 29 år med rollespil, med over 50 conner og utallige spilweekender er det blevet til rigtig mange timers spil, oplevelser og historier.

Største in-game overraskelse bliver ikke bedre af, at vi er tilbage i røverhistorie-territoriet, som sidste uge var grundigt domineret af, og det er igen historier af typen ‘man skulle have været der’, og det er historier, jeg ikke finder så meget underholdning i at genfortælle her på bloggen.

Så hvad har været den største overraskelse? Var det en gimmick, som spilleder gjorde brug af, var det en afsløring, som en spiller kom med, eller var det en udvikling i plottet, som scenarieforfatter havde lagt op til? En overraskelse var scenen i Being Max Møller, hvor alle grupperne forlader deres respektive spillokaler og samles i baren, og her udstyres vi alle med Max Møller-masker, så scenen fra Being John Malkovich, hvor han er endt i hovedet på sig selv, kan genopføres i rollespilsform. En overraskelse var i min hedengangne Nephilim-kampagne, Mysteriet om Rundetårne, da Niels overrasker gruppen med, at han gennem det sidste lange stykke tid har været den bagmand, der har manipuleret gruppens aktiviteter, så de kunne erobre et magisk sværd, som hans karakter var ude efter, og nu hvor han havde det i hænderne, stikker han af fra dem med sværdet (men det overraskede selvfølgelig ikke mig, da jeg som GM var med på legen). En overraskelse i min troldmandskampagne, som kom bag på os alle, var det to af karaktererne render ind i hinanden, maskerede, og den ene kommer til at slå den anden ihjel. De var bedste venner, og de vidste ikke, at det var hinanden, de stod overfor. Udviklingen overraskede os alle.

Det var i alle fald nogle bud på store overraskelser. Hvad var den største overraskelse for dig?

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “#RPGaDay – 10. august: Largest in-game Surprise You have Experienced?

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: