#RPGaDay – 29. august: You Can Game Anywhere on Earth

RPG-a-Day-2016 (4)August måned er næsten ved vejs ende, der er kun et par dage tilbage af #RPGaDay, og jeg har været på ferie, hvorfor der ikke er blevet fulgt op med et dagligt indlæg de sidste mange dage. Der har været enkelte gode emner, som det kunne have været sjovt at skrive om, men jeg havde andre ærinder for.

Dagens spørgsmål er

You Can Game Anywhere on Earth, Where Do You Choose?

Og jeg betages straks af, hvordan spørgsmålene generelt ved #RPGaDay ikke rigtigt fænger, men et svar vil blive leveret.

Et ideelt sted at spille vil være et lokale med et rummeligt spilbord, og hvor der er mulighed for at styre lyd og lys, så man kan dæmpe lyset til at skabe stemning med, og hvor man kan sætte lydeffekter effektivt på. Derudover skal det være på et slot med udsigt over Rhinen, så man bedre kan føle sig lidt som 007-skurk, der har en hemmelig base, og så gulvet i spillokalet være en stor rist, hvor man kan kigge ned til bassinet nedenunder med sultne hajer. Falder en terning ned, er den fortabt. Under hver af spillernes stole er en faldlem, som kontrolleres fra spilleders siddeplads. Stedet skal være solrigt, og der skal være smukke, hvide strande lige uden for spillokalet, så man kan tage en dukkert en gang i mellem, og lytte til bølgernes brusen, mens man spiller.

Nej, jeg kan ikke rigtig tage de her #RPGaDay spørgsmål seriøst. Det bliver heller ikke bedre i morgen.

 

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “#RPGaDay – 29. august: You Can Game Anywhere on Earth

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: