Må vi kigge med? #FlereRollespilsbillederiDitFeed

Hvordan ser det ud, når I er samlet omkring bordet derhjemme til rollespil, eller når I er ude og spille på biblioteker og cafeer, eller når du har sat til at spille via roll20 eller skype?

Knips et billede på til dit favorit sociale medie og del billedet under #FlereRollespilsbillederiDitFeed – og lad os få et indblik i, hvad der sker, når man mødes for at spille rollespil. Hvor mange terninger ligger og flyder, hvor høje er stablerne af bøger, og hvordan ser kaffekanden ud? Hvordan er I samlet omkring bordet, eller hvordan bænker du dig foran skærmen til en runde rollespil på roll20?

Kom og vær med til at sætte ansigter på spillet og lad os se rammerne for dit spil. Hvordan ser det ud, når du spiller rollespil?

Del billederne i dit feed, smid det ind i facebookgrupper, som pen n paper Danmark, RPGforum og Danske rollespillere, eller ud på twitter, instagram, google+ eller hvad, du foretrækker under #FlereRollespilsbillederiDitFeed – eller ligefrem som kommentarer til dette indlæg.

 

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

2 kommentarer til “Må vi kigge med? #FlereRollespilsbillederiDitFeed

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: