Ny dansk podcast og ny dansk blog om rollespil: Dansk Dungeon World og Stemmernes tårn

2019 synes at love en masse nyt spændende rollespil. I løbet af 2018 dukkede et par nye podcasts op om rollespil, herunder Lænestolsrollespil, Eftersidning på eventyr og Orker og elvere, og radio 24/7 eksperimenterede med en håndfuld episoder med actual play kaldet Stemmernes tårn, hvor der blev spillet Dungeons & Dragons.

Nu her i 2019 er Stemmernes tårn relanceret som sin helt egen podcast, hvor game master Christian Fuhlendorff introducerer spillerne for sin egen fantasy verden, hvor en magtgal troldmand har forsøgt at bygge et tårn op til guderne, og derved drænet verdenen for al trolddom. Nu fem hundrede år senere er ting begyndt at ændre sig …

For nogle uger tilbage i slutningen af 2018 dukkede en ny blog op om rollespil: Dansk Dungeon World. Det er en blog om rollespillet Dungeon World, som er et fantasy rollespil a la D&D men er Powered by the Apocalypse (dvs. det er baseret på regelsystemet Apocalypse Now, som tidligere har været diskuteret af Lænestolsrollespil). Bloggen føres af Thomas, som jeg tidligere har spillet rollespil med, og han er en veteran, når det gælder rollespil, og rigtig sej, når det gælder historie og pirater. Følg hans og hans spilleres udforskning af Dungeon World og den verden, som de tryller frem i løbet af deres spil.

Har du også en blog eller podcast om rollespil? Fortæl os om det! Skriv en kommentar nedenfor. Er du interesseret i flere podcasts og blogge om rollespil? Så tjek links her på siden eller besøg Alexandria.dk/feeds for den store oversigt over danske rollespilblogge (og alt muligt andet sejt rollespilsmateriale).

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: