Rollespilspodcasts – Eftersidning på eventyr sæson 3 er ude nu – og med kendt rollespilsforfatter til at skrive historien

Podcasten Eftersidning på eventyr

er begyndt på sæson 3. Det er en podcast, hvor du kan høre holdet på Eftersidning, som de sidder og spiller rollespil. Det er en velproduceret podcast med et engageret hold, og det er rollespilsradiodrama lige for ørerne.

Jeg har lyttet til til de fire første episoder, som holdet har været så flinke at stille til rådighed for mig. Det er dælme godt. I lighed med de to foregående sæsoner bliver man nemt draget ind i historien, og da det er rollespil med vægt på hændelser og drama frem for regler og manøvrering af figurer, er det nemt og spændende at følge historien. Jeg kan kun anbefale at lytte med, og jeg ser frem til at få hørt resten af sæsonen.

Eftersidning på eventyr spiller rollespil med reglerne fra rollespillet Over the Edge, og de spiller dansk provins-horror i noget, som er en fin blanding af mystik og komik.

Du kan finde podcasten her: Eftersidning på eventyr – hvor de er gået i gang med sæson 3. Hver uge kommer en ny episode.

Kristian har samtlige versioner af Over the Edge samt diverse supplementer.

I år har Eftersidning desuden allieret sig med rollespilsforfatteren Kristian Bach Petersen (besøg hans blog her), som har skrevet flere solide og prisvindende rollespilsscenarier. Kristian er desuden selv en kæmpe fan af rollespillet Over the Edge (hør det kommende interview med ham på podcasten Lænestolsrollespil), og han er selv vært på podcasten Papstinenser. Til sæson 3 er Kristian med inde over kampagnen som forfatter, og det skal blive spændende at høre, hvordan det kommer til at gå for sig.

Andre actual play podcasts på dansk?

Der er ikke mange, men du kan lytte til

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

5 kommentarer til “Rollespilspodcasts – Eftersidning på eventyr sæson 3 er ude nu – og med kendt rollespilsforfatter til at skrive historien

 1. Ah-ha-ha! Kristian, ja, oplagt. Fedt. Jeg faldt lidt ud i sæson 2 da de smed en lidt unødig filler-historie ind. Men det er ellers en fin balance mellem improviseret humor og historie. Det kan være jeg bare skal hoppe direkte til S03 – de plejer at være gode til at samle op.

  Liked by 1 person

 2. Jeg er utrolig spændt på, hvordan mine bidrag lyder og spiller sig ud – jeg har ikke hørt dem endnu. Håber ikke de skuffer 🙂 Og så kan jeg jo tease med, at jeg har et nyt projekt i samarbejde med de gode Eftersidning-folk på bedding…

  Liked by 3 people

 3. Ohjoersa hilsener Franz og Pløkken, og Lars, og Marianne og Marianne osse hej til Helge og Bedstefaronkel.
  Håber I kan hjælpe.
  I går var jeg bare lige et smut forbi VamleValter, og er sådan bare lige blevet lidt bekymret for ham, for han var ikke hjemme og havde bedt mig om at bare lige komme forbi og ordne hans vasketøj, *Valmevalters Vasketøj* tænkte jeg, og det har bare lige bekymret mig, kan man sige.
  Og eftersom jeg er fanget i år 2022 kan jeg ikke rigtig hjælpe ham, så håber bare lige at i kan hjælpe ham.
  PS. Flemming må I også hilse.
  Hej hej kan man sige.

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: