Kickstarter – status for foråret/sommeren 2021

Det er tid til den obligatoriske status for mine kickstarterprojekter. Sidst var i begyndelsen af januar, hvor adskillige kilo brætspil var kommet ind af døren, men nu er det tid igen, hvor atter kilovis af brætspil er ankommet.

Nemesis og Sorten muld

Første bølge af Nemesis: Lockdown projektet er ankommet, og det er alt det ‘gamle’ materiale, dvs. det regulære Nemesis spil med udvidelser og mere til. Lockdown kickstarteren gav mig mulighed for at komme med på Nemesis-bølgen, og nu skal jeg blot have Nemesis og dets udvidelser på bordet.

Forårets anden store ting er Sorten Mulds Mark IV album, som er ankommet. Efter årtier uden nyt fra Sorten muld dukkede bandet pludselig op og annoncerede en kickstarter for et nyt album, og det foreligger nu i en ny nydelig udgave, som jeg ser frem til at gå på opdagelse i.

Forårets tredje element er den digitale udgave af Twilight 2000 rollespillet, som nu foreligger fra Fria Ligan. Jeg er spændt på, hvad det spil kan levere i year 0 engine genren, men det får vente til jeg har den fysiske udgave af spillet i hænde, og den er først sat til sommeren (og så skal der nok tilregnes noget forsinkelse).

Et fjerde element er rollespillet Root (over brætspillet af samme navn), som er forsinket, men det er nået dertil, at de fleste filer til spillet er blevet udsendt, så den digitale side er ved at være i hus.

På listen af kommende projekter er blandt andet anden halvdel af Etherfields og Nemesis: Lockdown, som begge er forsinkede (den obligatoriske kickstarter-forsinkelse skærpet af Corona), men hvor ‘First Wave’-forsendelserne er ankommet. Blandt de ellers forsinkede projekter er rollespillet Marmoreal Tomb, som snegler sig af sted, men som dog synes at begynde at udmønte sig i et og andet blot fem år forsinket. Dertil er der så flere andre kickstartere, som er undervejs, men endnu ikke er forsinket, og som jeg derfor ikke vil komme ind på her.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

8 kommentarer til “Kickstarter – status for foråret/sommeren 2021

 1. Oh, jeg vidste ikke at Sorten Muld havde lavet nyt album. Det skal jeg da totalt meget lytte til.

  Jeg har kun et enkelt Kickstarter projekt på vej, som så lige er stukket af i form af Dungeons & Lasers, som er en frygtelig stor mængde dukker og dungeon-terræn. Så det glæder jeg mig også til at få ind af døren engang om lang tid. jeg får heldigvis malet dukker sådan rimelig jævnligt, så jeg ikke har alt for mange umalede stående.

  Like

 2. Det er nyt og spændende, og de er gået lidt nye veje med albummet (hvilket kræver lidt tilvænning, når man er vant til en bestemt lyd fra dem).

  Jeg vidste ikke at du malede figurer. Bruger du dem også i dit rollespil, eller er det til figurspil eller blot fornøjelsen ved at male?
  Jeg har selv haft backet to gange reaper Bones, som afsløret i et Tomb of Annihilation indlæg, men male dem, det er der ikke meget tid til. Hvilket også er et lille problem med mit Nemesis og Aliens brætspil, som begge er figurrige.

  Like

 3. Ja, jeg kan også høre at de prøver nye ting. Deres lyd er også meget speciel. Jeg har engang joket med at mindst 1/3-1/2 af alle danske con-scenarier fra 1998-2005 blev skrevet imens forfatteren hørte Sorten Muld

  Ja, jeg har malet figurer i nogle år efterhånden. Det har dog især været noget som jeg har delt på Twitter og nogle Discord-servere for nørder. Det var oprindeligt til rollespil, men jeg er også gået i gang med at spille lidt indie figurkrigsspil. Jeg har bl.a. købt “Song of Blades and Heroes”, et skirmish spil med kampe mellem grupper på 15-30 modeller hver. Det var det som jeg brugte min nytårsaften på 😀

  Jeg får så også enormt meget ud af det, så det er nemt for mig at bruge tiden på det (og lidt penge på det også….). Jeg har bl.a. haft lidt gang i et større maleprojekt, som jeg skriver om her:
  https://thaismunk.wordpress.com/2020/11/03/indtagelsen-af-min-maegtige-playmobil-borg/

  Like

 4. Det var i hvert fald en periode, hvor jeg selv lyttede meget til dem, men ikke en hvor jeg skrev til conner.

  Der kan jeg se. Det er en stor opstilling.

  Like

 5. Jeg var ved at fortryde min Root-bestilling (ikke fordi det er dårligt, men bare … mere Kickstarter, mere Apocalypse), men hver gang der kommer nyt, glæder jeg mig alligevel over tegningerne 🙂 og det skal nok blive en fin samling lir.

  Like

 6. Jeg var også vægelsindet med Root, men så mange Apocalypse spil har jeg ikke liggende, og så den anderledes og særskilte visuelle stil gjorde en masse for mig.

  Like

 7. Oh, det havde jeg slet ikke tænkt på. Det kunne være interessant at prøve. Jeg har ikke haft forsøgt mig med solitaire rollespil endnu men Ironsworn lyder spændende, og jeg har flere gange bladret i Thousand Year Old Vampire med interesse.
  Jeg får måske Twilight 2000 på bordet til efteråret, men inden da skal jeg da lige overveje solo delen.

  Liked by 1 person

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: