Gæsteoptræden i podcasten GM Workshop

I efteråret poppede en ny dansk rollespilspodcast op, som har fokus på GM-siden af rollespil, og podcasten interviewer GMs op deres praksis, taler om genrer og interviewer spildesignere på både dansk og engelsk. Det er podcasten GM Workshop (facebook) fra Nerdy Productions (facebook).

I denne uge har to af værterne fra Lænestolsrollespil gæstet GM Workshop, Oliver er den ene gæst, og undertegnede er den anden.

Du kan lytte til episoderne her:

Vi har begge gæstet podcasten for at tale om systemer, og hvad det er, som systemer kan, men det er samtaler, som kommer vidt omkring, da rollespil har mange tangenter at diskutere, og der er mange måder at udøve den på. Bag de mange forskellige måder at spille rollespil på er meget lille sortiment af termer til at beskrive udøvelsen af rollespil, og de termer bærer forskellige betydninger, som gør det til en udfordring at tale rollespil og beskrive praksis.

Ikke desto mindre: Giv det et lyt, når Lænestolsrollespil gæster GM Workshop og namedropper en masse rollespil.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: