Indie til spilfestivallen

Så er jeg vidst afsløret.

Jeg optræder på Spilfestivallen sammen med Troels, hvor vi præsenterer hver vores Indie-spil. Men det kan I jo læse mere om her.

Det bliver af gode grunde ikke til et helt spilforløb – det har vi ikke tiden til, men både Troels og jeg håber på, at vi kan give folk en forsmag for, hvilke oplevelser, der er i vente med Indiespillene. Nu kan du i det mindste prøve, om det er noget, som du gider satse på fremover.

Og det bliver ikke for nybegyndere. Dvs. det er ikke vores intention at præsentere disse spil, som en introduktion til rollespil. Der er formelt intet til hinder for, at de bruges som introduktion til, hvad rollespil er, men der så mange rollespillere derude, som endnu ikke har prøvet indie-spillene, at det mere interessant at spille med dem. Det kræver mindre at forklare, hvad indie er over en rollespiller, end at forklare hvad rollespil er over for en nybegynder.

Men måske ses vi den tredje marts?

Vi spiller DRyH og IaWA.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: