[DSSP] Bughunter Veenhuis

Peters Bang Me! mindede mig om, at jeg helt havde glemt at gøre mine bughunters færdig. Som minimum skal denne her også på listen, og da jeg har snart også besidder det nye In a Wicked Age, så er der potentielt en mere.

Denne gang bliver det en mere surrealistisk udgave af Bughunters. Jeg har på fornemmelsen, at handlingen med denne karakter skal søges i retning af Event Horizon (og her skal der ses bort fra filmens kvalitet, og i stedet fokuseres på filmens stil). Luk ikke dine øjne i, for monstret lurer i udkanten af dit synsfelt, og det kommer nærmere, hver gang du lukker øjnene.

Don’t rest your Head

Mit navn er …

Micheltjen Veenhuis

Og jeg er …

… et syntetisk menneske, der tjener i Den Forenede Jords Interstellare Armé.

Hvad holder dig vågen?

… frygten for monstrene tager mig, når jeg sover. Jeg kan hører, at de kradser på lovet til min kryoseng, jeg kan se mærkerne på glaslåget. Min overordnede tror mig ikke, mine medsoldater vil ikke tale om det.

Hvad er lige hændt dig?

… jeg opdagede en flænge i glaslåget på min nabos kryoseng, og da jeg ville meddele det til min overordnede, opdagede jeg, at huden omkring kanterne på hans ansigt var flosset. Det var som om ansigtet ikke var spændt ordentligt fast, og at noget sort og glinsende rørte på sig underneden.

Hvad er på overfladen?

… en retlinet og pæn klon, hvor alle de menneskelige ujævnheder og småfejl er glattet ud. Ser næsten unaturlig glat og pæn ud, som om min krop aldrig har været udsat for de mindste skrammer eller aldring.

Hvad ligger nedenunder?

… et sind fanget i en krop, som den ikke kan genkende.

Hvad er din vej?

… en søgen om efter at blive et med min krop, inden monstrene opsluger den indefra.

Status

  • Discipline: 3
  • Permanent vanvid: 0
  • Nuværende udmattelse: 0

Respons

  • Flugt: 1
  • Kamp: 2

Talenter

  • Udmattelsestalent: Våbenkundskab – brugen blev hardwired ind i min klonede krop ved min skabelse.
  • Vanvidstalent: Strejfe ind i grænselandet mellem de vågne og de sovende – jeg kan se ind i grænselandet mellem de vågne og de sovende, og jeg kan angribe de monstre, der huserer i dette landskab, når de prøver at snige ind i folk som mareridt.

Ar

  • Erkendelsen, at mine erindringer og følelser er en kopi af et andet menneskes

Alle bughuntersne og hvilket regelsystem, de er baseret på, kan ses her: Arkivet.

Jeg er generelt meget glad for DRyH. Det har en fin og fascinerende mekanik, der involverer en masse terninger (Yay!), og hvor resultaterne afspejler sig tydeligt i den noget specielle fortælling og verden, som alt dette udspiller sig i. Dog har jeg aldrig været fan af settingen – dels fordi jeg bedre kan lide tegneserien, som den er baseret på, og dels fordi jeg ikke synes, at settingen på alle områder er lige gennemført.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Bughunters, Don't rest Your Head, indie, Rollespil, Science fiction. Bogmærk permalinket.

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.