Fastavals indie-rollespil

I år på Fastaval er der mange scenarier, der rummer tydelig inspiration fra indie-bølgen. De scenarier slår på forunderligvis bro mellem den skandinaviske spiltradition og den amerikanske indie-bølge.

Men du kan også komme til at spille de berømte og berygtede indie-spil. Vi snakker ikke korte demoer, workshops om praksis eller foredrag om teori. Derimod om helt almindeligt spil.

kom, som du er, og du kan i de almindelige spilblokke spille Polaris, In a Wicked Age, Shock: Social Science Fiction, Perfect, Grey Ranks, 1001 Nights, Dogs in the Vineyard og Don’t Rest Your Head … og listen vokser. Har du selv et spil, du gerne vil spillede, eller er der et, som du gerne vil prøve, så skriv en kommentar, og jeg skal se, om jeg ikke kan støve en spilleder op til dig.

Det skal ikke være indie-rollespil, der spilles i “Kom, som du er”-blokkene. Du kan spilteste dit star wars-scenarie, give en ekstra demonstration af dit seneste story now-spil eller tage dit yndlingsscenarie (som måske ligger på Rylle eller Alexandria?) med.

F.eks. vil Frederik medbringe det irske Communing in Darkness:

Time was that everybody who was anybody went to seances. Time was that there was a living to made out of being a medium. Some of them were fakes, sure – But some of them were for real, and could put you in touch with the dead. For many rich people, mediums were a necessity. Who else would provide a link with family long gone? In the occult-obsessed 1920s it hit fever pitch, and both the good and the bad mediums thrived in an atmosphere of appreciation.

Six people gather around a table. They join hands. The call goes out “Is there anybody there?” Tonight, someone is definitely there. And they want to talk.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Fastaval, indie, Rollespil. Bogmærk permalinket.

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.