[gratis rollespil] Årets indie-awards

Årets Indie RPG-Awards er blevet annonceret. Blandt dem er også en kategori af gratis spil, og gratis spil er en rar ting.

En anden rar ting er selvfølgelig at få lov at spille de gratis spil. Foreningen Fantastik afholder en række månedlige rollespilsdage, hvor de vil spille D&D 4th og diverse indie-spil. Foreningen Fantastik er foreningen for de fantastiske genrer (science fiction, fantasy, horror) inden for litteratur, film, rollespil, musik m.m.

Top fire inden for gratis spil

Nr.1: Classroom Deathmatch

Et rollespil, der er inspireret af Battle Royale, som jeg har anmeldt tidligere. En flok teenagere er blevet sat til at myrde hinanden. Kun den sidst overlevende får lov at beholde livet. Vi lærer spilpersonerne at kende via flashback-scener.

Kan downloades herfra.

Nr. 2: Microcosm

Microcosm er et lille generisk konfliktsystem, der anvender relationskort til at opstille et scenarie eller en minikampagne.

Kan downloades herfra, hvor der er flere andre godter at hente.

Nr. 3: Labyrinth Lord

Klassisk dungeonrollespil, som vi bedst husker det fra vores tidligste D&D-regelsæt. Er i samme retro-dungeon-rollespilsstil som Red Box Hack (download) og Gates & Gorgons (download).

Kan downloades herfra.

Nr. 4: the Dead

Zombie-rollespil. Vi bliver alle ædt, men hvem falder først. Endnu et rollespil i en solid tradition af god familieunderholdning. Tidligere er der blevet udgivet mini-scenarierne DoA 1 og 2 i Chaosiums Blood Brothers-bøger, der har været zombie-horror på Fastaval (Zombie DK), der er Geiger Counter, som kan hentes gratis herfra, og Zombie Cinema, samt et af mine yndlingsbrætspil, Mall of Horrors, som slår Zombies-brætspillet med adskillelige banelængder.

Kan downloades herfra.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “[gratis rollespil] Årets indie-awards

  1. WordPress har under en opdatering ædt en stribe kommentarer, men Peter Dyring-Olsen skrev:

    Ajk, endnu en grund til at savne København! Det lyder simpelthen alt for fedt!

    Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: