[Læsegruppen] Det næste scenarie

Så går vi igang med det næste scenarie. Det er Den spejlvendte virkelighed

Jeg har valgt scenariet, fordi det er et, som jeg ikke tidligere har spillet, og som jeg ikke tidligere har læst, og så jeg har jeg valgt det, fordi scenariet er mig fuldstændig ukendt. Jeg kender ikke umiddelbart til nogen, der har spillet det, og det er ikke et, som folk bringer på banen, når de snakker scenarier (men dem er der flere af på Rylle), og så er det et, som jeg ikke tidligere har gidet røre ved. Nu har jeg endelig en god lejlighed.

Anmeldelsen skal ligesom sidst være klar til den første (vi bruger lidt længere tid på de første scenarier, derefter sætter vi farten op, hvis vi skal nå at hele listen af scenarier igennem).

Det tredje scenarie vælges af Frikard.

Præsentation af læsegruppen – du kan nå at være med endnu.

Første runde: Laaste døre

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i læsegruppe, Rollespil. Bogmærk permalinket.

10 svar til [Læsegruppen] Det næste scenarie

 1. johs siger:

  Hurra, ak hvor jeg glæder mig.
  Wow.
  Det har jeg heller aldrig hørt om scenariet.

  Godt valg.

  Like

 2. mortengreis siger:

  Tak for linket. Det er rart at få sat lidt perspektiv på scenariet. Jeg var slet ikke bekendt med den tråd.

  Like

 3. Kristoffer Apollo siger:

  Damn. Har I virkelig aldrig hørt om manden med stregkoden? “Den spejlvendte virkelighed” er faktisk en del af en (meget løst sammenhængende) trilogi – fra dengang Kult var The Thing.

  Like

 4. johs siger:

  … og derfor er du nødt til at være med i læsegruppen, Kristoffer. Du kan lave anmeldelser, hvor du sætter scenarierne ind i deres rette historiske kontekst – hvilket vi lidt mangler i læsegruppen.

  kom kom kom.

  Like

 5. mortengreis siger:

  Jeps, kom og vær med 🙂 Vi er frygteligt historieløse, når det gælder conlivet fra de tidlige 90’ere. Min første VC var 92 og min første Fastaval var 95, og som menig gænger var man ikke nødvendigvis særligt godt inde i alt, hvad der fandt sted.

  Like

 6. Kristoffer Apollo siger:

  Beklager – jeg synes, det er superfedt, at I gør det, men det bliver et spørgsmål om tid for mig, og jeg har pt. flere andre rollespilsrelaterede projekter, der står foran i køen. Plus at jeg i forvejen har været med til at kvalificere en stor del af scenarierne til Rylle, så jeg føler mig lidt inhabil.

  Men jeg har da tænkt mig at lurke og kommentere, hvis jeg kan bidrage med noget (eftersom jeg jo har læst de fleste af scenarierne i forvejen). 🙂

  Omkring Laaste Døre er det vist mest relevant, at jeg skriver lidt hos Elias …

  Like

 7. mortengreis siger:

  Det lyder som en fair deal. Særligt er det interessant at få historiske detaljer med til scenarierne, så her håber jeg, at du kan fylde ‘huller’ ud i vores anmeldelser.

  Like

 8. Johs siger:

  Jeg synes principielt ikke man kan være for inhabil til at rose deres ting. Jeg er inhabil når jeg roser min datter, bare fordi jeg selv var med til at lave hende?

  Men lad det ligge. Jeg er virkelig glad for mine historiske kommentarer over hos Elias, Kristoffer. Du må love at rette os historieløse poder ind når det gælder.

  Like

 9. Pingback: Reading Group: Den Spejlvendte Virkelighed (The Mirrored Reality) « Filemonia

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.