Fimbulfrost ryster sneen af sig og fortsætter

En gang i efteråret satte jeg mig for at hacke rollespillet Ulvevinter – et rollespil for begyndere på opfordring af dets designer, Bjarne Sinkjær, og det begav jeg mig godt og grundigt i gang med, men diverse scenarieskrivning satte en pause på projektet, og nu er det på tide at følge op på det igen.

Ulvevinter er et simpelt intro-rollespil, der sigter mod et meget ungt publikum, og deres introduktion til bordrollespil. Spillet bygger på et system, der henter inspiration hos flere af de store og klassiske rollespil. Med Fimbulfrost vil jeg udfordre en række af rollespils designparadigmer – dvs. de klassiske rollespil, da con-scenarierne allerede er alle mulige steder – og lave et forhåbentlig simpelt system, som det er muligt at konvertere sin spilperson fra Ulvevinter til og vice versa. Kompabiliteten er en slags kreativt benspænd i projektet, og det sætter nogle rammer for, hvor vidt jeg kan gå i Fumbulfrosts design.

Tidligere indlæg

og nu til de nye indlæg om Fimbulfrost.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: